Forum wsparcia

Błąd autoryzacji interfejsu API serwera

vtopoln@gmail.comvtopoln@gmail.com Posty: 2Verified User

Nie mogę zalogować się z aplikacji i zarejestrować mojego urządzenia od miesięcy, wielokrotnie instalowałem ponownie, próbowałem na 3 różnych maszynach. Te same dane uwierzytelniające działają na stronie internetowej. Kupiłem stary zestaw w 2013 roku, który działał dobrze, dopóki nie był przestarzały, a następnie kupiłem nowy w październiku 2019 roku, od tego czasu nie działając. Aplikacja utknęła po wyświetleniu tego błędu i musi zostać zabita przez menedżera zadań. Jakieś sugestie?

Komentarze

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com Posty: 1,071Staff User

Cześć, Czy oprogramowanie wyświetla ekran z prośbą o zalogowanie się lub rejestrację? Czy na komputerze PC lub Mac z funkcją Dual Boot? Dzięki, Jason A.

• vtopoln@gmail.comvtopoln@gmail.com Posty: 2Verified User

Cześć Jason, dzięki za pomoc. Tak, pokazuje ekran z rejestracją i logowaniem. Po wybraniu opcji Login wyświetla ten błąd i nie odpowiada. Próbowałem na 3 różnych komputerach z systemem Windows i współpracowałem z Kentem w październiku 2019 r. Wygląda na to, że problem nadal nie został rozwiązany, więc nie mogę nawet aktywować urządzenia ani uzyskać instrukcji instalacji. Komputery, na których próbowałem to nie przypadek tutaj. Ponownie zainstalowałem teraz wszystko, jak zillion razy. Nic nie pomogło.

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.