פורום תמיכה

FTECU כולל / שאלות עבור R3 / 25

Jasonsarmiento520@gmail.comJasonsarmiento520@gmail.com הודעות: 9Verified User

שלום! בגלל התחייבויות צבאיות, לא הייתי בבית בזמן שלא התעסקתי עם FTECU זמן מה. יש לי כמה שאלות: האופניים המדוברים הם Yamaha R3 לשנת 2017, גרסת abs, שנרכשה ביפן. יש לי גם ECU R25 מכיוון שהייתי בבעלות על האופניים האלה בעבר אבל חזרתי ל- R3. האם ייבוא דלק למחשב האישי הוא תכונה חדשה? אני לא זוכר שראיתי את זה כשהייתי בבית והתעסקתי עם ה- FtECU. לאחר התעסקתי עם FTECU והמפות השונות הקיימות, החלטתי לחזור למפת המניות ולרכוש PCV מכיוון שיש מפה המותאמת לאותה פליטה ומסנן בדיוק שבהם אני משתמש. סרקתי את הפורום הזה ונראה שחלק מהאנשים נתקלו בבעיות בשימוש בפונקציית ייבוא הדלק של המחשב. באופן אישי מעולם לא ראיתי את זה, אבל יכולתי פשוט לפספס את זה, או אולי גרסה חדשה של התוכנה הוסיפה אותו? כעת פועל ה- FTeCU הבזק ECU, כמו גם PCV. ברור שהייתי מריץ רק ECU מהבהב, אבל עד שאוכל להעתיק את המפה הזו, אצטרך לשמור על ההגדרה הנוכחית שלי. כאשר ה- PCV במקום, האם עלי לסמן את התיבה "מלאי O2" או לא לבטל אותה? האם מישהו יכול לרענן אותי במכשיר ההפעלה ופונקציות החיתוך של Inj? האם אני טועה לומר שחתך הפירוק שנגרם הוא מה שמקטין את בלימת המנוע? אם כן, האם זה מתכוונן? אני יודע שהתעסקות בתוכנה יכולה לענות על הרבה מהשאלות שלי, אבל כאמור, אני מחוץ לבית בגלל התחייבויות צבאיות כרגע אבל רוצה להיות מסוגל להתעסק ולהיות קצת ידע לפני שאני חוזרת הביתה. תודה מוקדמת על העזרה!

הערות

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com הודעות: 1,071Staff User

הי, עברתי וניסיתי להוסיף את פונקציית ייבוא הדלק של המחשב לכל מפה שהיתה לנו, כך שאפשר מאוד שזו תכונה חדשה. אם הסרת את חיישן Stock O2, אתה רוצה שהוא יוגדר כ- DISABLE. חיתוך ההזרקה מזרק עוזר בהפרעות מצערת של מצערת. כך שכאשר חיתוך ה- Injector Decel מושבת, מצערת ההפעלה / כיבוי שלך תהיה חלקה יותר. תודה, ג'ייסון א.

• Jasonsarmiento520@gmail.comJasonsarmiento520@gmail.com הודעות: 9Verified User

ג'ייסון, תודה על התשובה. אני אהיה בעוד כמה ימים אז אני אנסה את זה. נכון לעכשיו חיישן O2 של המניה עדיין דולק. אם אני משאיר אותו דולק אך מבטל אותו במנגינות הבזק, האופניים לא יזהו שהוא שם, נכון? שמעתי כי כאשר החיישן עדיין פועל / מופעל, ECU ינסה לבצע שינויים במפה, איזה סוג מביס את מטרתו, לא? עלי להיות בבית בעוד מספר ימים, כדי שאוכל לבצע מעקב אם תכונת ייבוא הדלק של PCV עובדת. שוב תודה על התשובה!

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com הודעות: 1,071Staff User

הי, אם אין לך תקע למצות שלך אתה יכול להשאיר את חיישן O2 עליו ופשוט להשבית אותו בפלאש. הייתי מציע לנתק את חיישן O2 גם מהתקע המלאי שלו. תודה, ג'ייסון א.

אוקיי אז הצלחתי להשתמש בפונקציית הייבוא, אך לצערי אני לא חושב שהיא עובדת כמו שצריך. כשאני מייבא את זה, זה קורה:

ככה זה נראה לפני היד OT2Qfvti4HzR07

• kento_ftecukento_ftecu הודעות: 776Staff User

יש פגם בקובץ ה- PCV שייבאת. בבקשה קבל קובץ PCV חדש וייבא אותו.

היכנס או הירשם כדי להגיב.