Forum wsparcia

2019 ZX6R Kawasaki Łączenie tabel paliwowych

g0v07@yahoo.comg0v07@yahoo.com Posty: 1Verified User

Cześć, Micah Shoemaker tutaj z AF1 Racing. Stroję Kawasaki ZX6R wyposażonego w ftecu w 2019 r. I napotykam kilka problemów, których nie widziałem w dyskusjach ani filmach opublikowanych przez ftecu. Używałem twojego produktu w przeszłości, ale ten rower w szczególności i to oprogramowanie pozostawiają mi kilka pytań. Łącząc tabele paliwowe, metoda nie wygląda tak samo jak w innych motocyklach, które dostroiłem. Po wybraniu tabeli paliw do edycji, a następnie kliknięciu tabel łączy, pojawi się monit o wybranie z menu po lewej stronie. Po wybraniu dodatkowych tabel i edycji powiedzmy plus lub minus 5% w danej serii punktów danych nie zmienia punktów danych w innych tabelach, co oznacza, że albo niepoprawnie je łączę, albo coś nie działa poprawnie. Mam również pytanie terminologiczne, ten kalkulator wymienia cylinder 1-4 z wtryskiwaczami L i H, moje pierwsze przypuszczenie dotyczyło wtryskiwaczy dolnych i górnych, ale wszystkie mapy paliwowe, takie jak „cylinder 1 L i cylinder 1 H” pokazują to samo wartości? Chociaż wydaje mi się, że jest całkowicie możliwe, że wtryskiwacze jednocześnie wypalają równe ilości paliwa, nie jestem tego zaznajomiony. Mam nadzieję, że to pytanie znajdzie właściwą osobę micah@af1racing.com to mój e-mail (tuner), jeśli preferowany jest bezpośredni kontakt

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.