Forum wsparcia

Po flashowaniu z nowym oprogramowaniem ftecu qs / autoblip przestało działać

Po tym, jak zaktualizowałem FTECU do najnowszego oprogramowania i zaktualizowałem ECU (jedyną zmianą, którą wprowadziłem, było dławienie drutem w trybach A / B / C. Moja szybka zmiana biegów i autoblipper przestały działać. Ktoś inny tak się dzieje? 2018 GSX-R 1000 q / s autoblip zakupiony od ftecu.

Komentarze

• kento_ftecukento_ftecu Posty: 776Staff User

Sprawdzamy to.

Używasz pliku zastrzeżonego. Czy na pewno włączyłeś swoje funkcje R w pliku, kiedy go sflashowałeś?

• Tak R Funkcje są włączone. Ponownie flashuję, ale są one włączone i jestem w stanie ustawić QS w konsoli.

• Ponownie flashowany ze starym, nieograniczonym plikiem, którego po raz pierwszy użyłem w zeszłym roku i teraz działa. Wymieniłem również czujnik TO, więc nie jestem pewien, który z nich był problemem, ale działa. Dzięki

Cieszę się, że udało ci się go uruchomić. Problem z plikami zastrzeżonymi innych firm polega na tym, że niewiele możemy zrobić w zakresie rozwiązywania problemów, ponieważ są one zablokowane, a często rzeczywisty numer pliku jest usuwany, ponieważ ktoś zmienia nazwę pliku.

• Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia, jak wybrałem plik zastrzeżony dla strony trzeciej, zawsze wybrałem twoje pliki bez ograniczeń jako linię bazową i wprowadziłem tam zmiany ... w każdym razie dziękuję, że to zobaczyłeś i podałeś mi informacje o aktualizacji.

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.