פורום תמיכה

FZ 07 2015, פליטה של יושי ותיבת אוויר DNA

jay.beus117@gmail.comjay.beus117@gmail.com הודעות: 2Verified User

יש לי פליטה מלאה של יושי ומסנן אוויר ל- DNA, כאשר מהבהבים על ECU אתה יכול לשים עליו מפות דלק שונות או שזה יכול להיות רק אחד. יש לי מפת תקע חשמל שמיועדת לישי אך רק מסנן האוויר של המניה עם שנורקל הוסר. איך אני אמור לכתוב את מפת ה- Fule כך שזה מסנן האוויר של ה- DNA והפליטה של יושי? האם יש מפה טובה יותר? תודה

שתייגת:

הערות

• kento_ftecukento_ftecu הודעות: 776Staff User

אתה יכול לכתוב קובץ אחד בלבד ל- ECU בכל פעם. אתה יכול לנסות לייבא את מפות המחשב לקובץ בלתי מוגבל כדי לראות איך זה עובד קודם. או שתוכל לנסות את הקובץ היישר ללא הגבלה מבלי שתייבא מפות המחשב.

• jay.beus117@gmail.comjay.beus117@gmail.com הודעות: 2Verified User

אם יש לי מנגינה עם מותג אחר מלא פליטה ומנגינת תיבת אוויר של ה- DNA, האם זה רע? המנגינה עובדת הכל אבל יש לי יושי והמנגינה מיועדת למיצוי אקראפוביץ '. האם יש הבדל גדול בין שני אלה בביצועים?

• kento_ftecukento_ftecu הודעות: 776Staff User

לא צריך להיות כל כך הרבה הבדל בין השניים. רק אם אתה מעוניין לסחוט את כ"ס האחרון האחרון, תצטרך ללכת למנגינת דינו.

• TIME.GOTCHA123@OUTLOOK.COMTIME.GOTCHA123@OUTLOOK.COM הודעות: 2Verified User

כיצד אוכל להשיג את אפליקציית powercommader. יש לי יושיש ומסנן אוויר. אבל האם תוכל להבין איך להשיג את המפה הזו כדי שאוכל להבהב את האופניים שלי? אנא עזור

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com הודעות: 1,071Staff User

היי, אתה מחפש אחד ולראות אם אתה יכול למצוא משהו שעונה על המפרט שלך. תודה, ג'ייסון א.

היכנס או הירשם כדי להגיב.