ים 13s r6
ndm295@gmail.com
in R6
הי חבר'ה מקווים שהכול בסדר. הבזקתי ecu eu r6 עם מפת ארה"ב והסרתי את ה- immob, מושלם. ממופה יפה. הצלחתי לסיים עם סרק בלתי צפוי מאוד. מתחיל גבוה ועובד את דרכו למטה ללא קשר לזמן ההפעלה. בסדר בזמן הרכיבה רק דאגה באמת. כל עצה תתקבל מאוד. בברכה סטיב
הערות
לא ביצעת שינויים אחרים פרט לפלאש הקבצים בארה"ב כשהמתקן מושבת?
מצטער, עשיתי זאת. הוא מפעיל צינור פתוח, אז ייבאתי את מפת ה- pc3 שלו. הנושא היה שם אבל לא חשבתי עליו הרבה. אני יודע שיש עליה מערכת אקרופוביץ 'מלאה והבעיה עדיין שם. האם אתה חושב שמפת pc3 יכולה להיות אחראית. בפרטי המפה הנמצאים תחת שליטה סרק, למודל ה- us יש שלוש תיקיות משנה של האיחוד האירופי יש שתי, או להיפך. ניסיתי להעתיק ולהדביק את הגדרות האיחוד האירופי במפת us, אך המספרים אינם תואמים. אולי צלזיוס נגד פרנהייט ... בברכה סטיב
כל השינויים שביצעת (במיוחד הגדרות האיחוד האירופי בקובץ ארה"ב) הם ללא ספק הסיבה לבעיה. הייתי מציע להבהב מפה אמריקאית ללא הגבלה ואז להתחיל משם.
תודה על התגובה. הבזקתי מפה גנרית של מלאי והבעיה תוקנה. לאחר מכן שיניתי את מפת pc3 כדי לא לשנות שום דבר מתחת לסל"ד 6k, הבעיה מופיעה מחדש. העמסתי שוב גנרי במלאי והבעיה נפתרה. ניסיתי לשנות את מפות V tps דלק מעל 6k בלבד (דרך מפות בודדות ולא יבוא pc3) והבעיה מופיעה שוב ..? האם מיפוי באמצעות המפה v דלק ישתנה עד 10% דלק, האם גם אתה היית ממליץ על זה? בברכה סטיב
כמה שינית את מפות TPS לעומת סל"ד? האם אתה עושה זאת באמצעות אחוזים או סתם מספרי? לא מן הנמנע כי השינויים שלך מעל 6000 סל"ד הם גבוהים מדי, וקיבלתם משקעי דלק שיורית הגורמים לבטלה הגבוהה הזמנית. אנו לא ממליצים לבצע שינויים בטבלאות MAP לעומת RPM, מכיוון שיש המון משתנים שנכנסים לשחק.
האם אתה יכול לשלוח לנו את הקובץ שלך אל sales@ftecu.com בבקשה.
קבצים שנשלחו באימייל אמש, הסתכלו ותגידו לי מה אתם חושבים. בברכה סטיב
קיבלנו אותם, תודה, יעברו כמה ימים עד שנוכל להסתכל עליהם.
אין דאגות, רק לבדוק. בברכה סטיב
פשוט קרא שוב את התשובות שלך קנט, שינוי רק tps דלק מספרי, אולי 5 עד 10 יחידות. בברכה סטיב
כשמסתכלים על הקובץ שלך, במפת החימום / בסיס סרק הבסיס שלך יש מספרים שלא הגיוניים. הם לגמרי מחוץ לתרשימים באופן מספרי. המספרים צריכים לייצג את התקדמות הצתה ביחס לטמפ נוזל קירור המנוע, ובעוד 13 הוא מספר הבסיס כשמגיע לטמפ 'ההפעלה, חלקכם בספרות משולשות. לא בטוח מה להציע מלבד לראות אם להשתיל את המספרים מקובץ המניות לקובץ שלך כדי לראות אם זה עוזר. זו הבעיה בשימוש במערכת הייבוא של המחשב, מכיוון שכל בעיה שקובעת בקבצי ה- PC משתילה את עצמם לקובץ FTECU וגורמת לבעיות נוספות.
תודה אדוני, אנסה זאת היום. בברכה סטיב