קריאה וכתיבה בשגיאת ה- ECU
hartmann4.p@gmail.com
יש לי בעיה עם התוכנה (FTECU חבילת כוונון) אני לא רוצה לקרוא ולכתוב ב ECU: יש לי הודעת שגיאה (אמרתי): "לקרוא (כתוב) שגיאה ecu ce ec licenum 7204ECCB רשום המשתמש הבא "כתובת שלי" נא ליצור קשר עם הבעלים עבור הבקשה להעביר. "אבל אני נכנס על התוכנה (FTECU חבילת tuning)! מה הבעיה שלי וכיצד היא נפתרת? (אני מנסה: -Uptade הדוא"ל; - unistall ולהתקין את התוכנה)!
שתייגת:
הערות
ה- ECU אומר שהוא מזהה את הרישיון, אך אין לו סיסמה תואמת לאימות. משמעות הדבר היא כי ECU נכתב על (reflashed) עם תוכנות אחרות. כדי להחזיר את ה- ECU, יהיה עליך לרכוש רישיון נוסף.
אני מקבל את אותה בעיה, לראות חוט מתחת ECU יש פשוט הבזיק פעם אחת עם FTECU, מחובר לאופניים, ניתוק לשינויים נוספים להיעשות ועכשיו זה. נראה כי התחיל מאז הורדת גרסה 2.5.4.24 של התוכנה
קנט זה האופניים האישיים שלי שאני רוצה לשנות. זה אופניים הבזיקו על ידי מערכת FT Ecu ללא כל בעיה על ידי החשבון שלי hartmann4.p@gmail.com. עכשיו אני רוצה לעשות כמה אופנות וזה בלתי אפשרי. כיצד נוכל לקבל פתרון לבעיה זו?
בעיה מוזרה, hmmmm תן לי לנסות ecu שלי.
לחץ על כן בחלון ההודעה שבו הוא שואל אם ברצונך להחליף את יחידת הבקרה. אז אנא שלח לנו צילום מסך של הודעת שגיאה כלשהי.
אין פתרונות ??
אם אתה רוצה לכתוב
הי, אם תבחר "כן" כשאתה מקבל את ההודעה ההחלפה, האם זה עדיין מהבהב לרישיון המקורי? תודה, ג'ייסון א
הי, מכיוון שהגרסה החדשה היא גרועה יותר! עכשיו הוא לא רואה את הרישיון! זה נורמלי ? תודה על התשובות שלך
"סטטוס: נכשל: rx 0 לא צפוי" פירושו בדרך כלל בעיית חומרה. אנא בדוק היטב את הרתמה שלך כדי לוודא שסיכות החוט נמצאות fully inserted and seated במחבר. כמו כן, לרתמת סוג 3 יש מחבר מגשר מיוחד בנוסף למחבר הרגיל. יש לחבר את המחבר הזה רק כשאתה מפעיל את האופניים, לא כשאתה מנסה להבהב את ה- ECU.
אני משתמש בספסל הרתמה שמוצא אותו במצב מושלם. זה באמת מדהים שהגדרת התוכנה כל יום מוצאת בעיה חדשה שאינה זהה לפעם הראשונה.
היום עדכון חדש! ועדיין בעיה חדשה שוב!
סליחה התמונות האלה מאז היום
היום
שגיאה זו אופיינית ל- ECU שאינו מופעל במלואו האם אתה יכול בבקשה לבדוק את ספק הכוח שלך?
שלום זה עובד אבל כשאני מהבהב לראשונה
בבקשה הבהיר ... פשוט רדפתי את חשבונך וכל הרישיונות שלך במצב שמיש טוב .. איך הייתי הולך לשחזר סוגיה זו בסביבה מבוקרת?
כשאני מנסה להבהב את ecu אני שגיאה: אתחול הודעת ecu והיא לא ממשיכה. אנא ספר לי את הפיתרון.
9A458B412017 GSXR1000 שגיאה: שגיאת כתיבת פלאש. אנא צור קשר עם התמיכה לקבלת סיוע. חריג = (9A458B41) 03/21/2020 06:29:22 האם האם רישיון זה אינו חוקי? אנא ספר לי את הפיתרון
הנושא תוקן. אנא נסה להבהב עכשיו.
מצב מודל אחרון של רישיון אחרון בשימוש 9A458B41 03/21/20202017 GSXR1000flash init תודה על התמיכה שלך. הוא הוסגר נכון הבוקר, אך לאחר הפעם השנייה שבוטל הרישיון וניסיון לשחזר ולהיסחף שוב היה חסר תועלת. אנא ספר לי מדוע ההסתברות לכתיבה מוצלחת נמוכה. תודה רבה.
הצלחתי לשטוף בבטחה הלילה. האם מהירות התקשורת רלוונטית? אם אינך יכול לשטוף, לא משנה כמה פעמים תעשה זאת, הוא לא יתקדם כאילו היה קפוא. אני שמח אם תוכלו לבדוק אם זה מתקדם מלבד כתיבה.
אם חיבור האינטרנט שלך איטי, תהליך ההבזק שלך עשוי להימשך זמן מה. אנא היה סבלני במהלך התהליך.