Nie można pobrać instrukcji instalacji dla FZ1
 andymancamera@gmail.com            

andymancamera@gmail.com            

w FZ 1             
        Jak mówi tytuł, nie mogę pobrać instrukcji instalacji FZ1. Powiedziano mi, że mam niewykorzystaną licencję i że dokument nie pasuje. Po nadpisaniu tego otrzymuję komunikat „renderujący plik” i nic się nie dzieje. Nie rozumiem też, jak mam aktywować moją licencję. Wykonałem wszystkie możliwe kroki w skróconym przewodniku. Pozostaje tylko połączyć się z ECU, ale do tego potrzebuję, zgadłeś, zainstaluj instrukcje! Każda pomoc byłaby doceniana.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.                    

Polskie
Polskie język angielski
język angielski arabski
arabski chiński
chiński holenderski
holenderski fiński
fiński Francuski
Francuski Niemiecki
Niemiecki hebrajski
hebrajski hinduski
hinduski Włoski
Włoski język japoński
język japoński koreański
koreański portugalski
portugalski Rosyjski
Rosyjski hiszpański
hiszpański szwedzki
szwedzki
Komentarze
Aby uzyskać dodatkowe informacje, próbowałem na 2 różnych komputerach, w 2 różnych przeglądarkach. Brak przyjemności.
Przepraszamy za problemy z pobieraniem, nasz zespół deweloperów opracuje rozwiązanie dzisiaj.
Dziękujemy za odpowiedź Kent. Niestety nadal nie działa i moja jedyna szansa na zainstalowanie zestawu, zanim będę musiał wrócić do pracy na kolejny tydzień, już minęła. Czy mógłbyś wysłać mi e-maila z instrukcjami instalacji?
Spróbuj odinstalować i ponownie zainstalować oprogramowanie, jest to konieczne. Jeśli nadal masz problemy, daj nam znać szczegóły, ponieważ może to być problem z Twoim konkretnym kontem.