Tukifoorumi

2006 R6 ei käynnisty salaman jälkeen

nyw197@gmail.comnyw197@gmail.com Viestejä: 1Verified User

Hei, kirjoitin salaman ecu:iini sen jälkeen kun asensin ecu:n pyörään, joka pyörii, mutta se ei käynnisty, ecuni on 2C0-8591A-30 ja tiedostojen hallinnassa olevat tiedostot ovat vain 2C0-8591A-20 US ja 2C0-8591A- 31 CAN Kun yritän kanadalaista versiota, se ei kirjoita sitä ecuun, mutta se toimii yhdysvaltalaisen version kanssa, auttakaa!!

Kommentit

  • G.JAGETIC@GMAIL.COMG.JAGETIC@GMAIL.COM Viestejä: 1Verified User

    Sain saman asian vuoden 2018 MT07:n kanssa, välähti oikea tiedosto ja nyt saan 3 virhekoodia ja pyörä ei käynnisty. He käskivät minun tyhjentää koodit OBD2:lla, mutta lukija ei edes muodosta yhteyttä. Saitko omasi ratkaistua?

  • todd@ftecu.comtodd@ftecu.com Viestejä: 102Staff User

    Osoitteeseen nyw197@gmail.com Tämä ongelma ratkaistiin sähköpostitse, mutta teen yhteenvedon tässä. Ecu-osanumeroa (-30) ei ole määritetty. Sait virheilmoituksen yrittäessäsi kirjoittaa -31-tiedostoa, joten yritit sitten -20-tiedostoa. Tämä kirjoitti, mutta koska se ei ole oikea ecu-numerosi, pyörä ei käynnistynyt. Ecu-asetusten -20-tiedostossa on US valjaat config true/false, muuttamalla sen arvoksi false, pyöräsi käynnistyy nyt, mutta kulkee laihalla, jota sinun on nyt säädettävä kartoissa. Mahdolliset virhekoodit voivat johtua -30:n ja -20:n erosta. Koska kirjoitit ensin ecuusi tiedoston, jota ei ole määritetty, emme voi purkaa kuvaketta ecustasi.

  • todd@ftecu.comtodd@ftecu.com Viestejä: 102Staff User

    To G.jagetic@gmail.com Toimimme myös sähköpostin ja toisen postaamisen kautta, jonka aloitit, joten kommentoin siellä.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.