פורום תמיכה

ecu מקורי מטוגן בשנת 2016 ימאהה YZF-R1M ecu חלופי לא יכול להפעיל את אותו ה-blipper auto-blip האוטומטי

kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com הודעות: 25Verified User

קניתי תחליף ב-ebay משומש, לשניהם יש אותו מספר חלק. אני מאמין שעשיתי משהו לא בסדר עם החיווט שלי (כמו, התקשרתי ואחרי כמה הצעות החזרתי את כל החוטים בתקע רתמת ה-ecu שתיקנו את אי היכולת לכתוב ל-ECU)", אני מוצא יום אחרי, פיצוץ שמאלה נתיך מאוורר, ואז מנוע מאוורר שמאלי שרוף. הכנס מאוורר שמאלי חדש, ונתיך חדש, אבל קוד התקלה 45 לא נעלם, גם לאחר שנכנסתי לתמונה 3 פעמים ולא הצליח לנקות את 60, 61, 62 או 63, על ידי העברת כפתור ההתחלה למצב מופעל וחזרה לכבוי. הכנסתי את יחידת ה-ecu השנייה (מ-ebay) ל-R1M וללא קודי תקלות. הצלחתי לנקות את הקודים ב-60, 61, 62 ו-63. אז אני הולך כדי להבהב אותו ושילמתי עוד $100 עבור רישיון, אבל עכשיו זה אומר שהבליפר שלי לא מופעל. האם אתם יכולים לאפס את רישיון הבליפר האוטומטי כדי שאוכל להשתמש בו ב-ecu החלופי שלי. תודה KG

הערות

• kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com הודעות: 25Verified User

BTW מהבהב באמצעות Windows 10 pro ב-Dual Boot Valve Steam Deck

במענה בשיחת טלפון, אתה צריך לשלם עבור קוד הפעלה אוטומטי כאשר אתה מעביר אותו ל-ECU אחר, גם אם הוא מחליף את ה-ECU הישן שלך.

נערך September 2022

אחרי 800 מייל אני שוב מקבל את אותה בעיה, אבל ב-ecu חדש, שהוא קוד תקלה 45 "תקלה במעגל פנימי של ECU (ניתוק עצמי של מקור החשמל לא עובד" ECU 2 להיכנס למצב רפוי ולא ברור קוד תקלה 45 כל כך מתסכל!!!

קוד תקלה 45 תוקן!!! בעקבות קוד התקלה מס. 45 שלבי אבחון ממדריך השירות. מצאתי חוט רופף אדום-ירוק שעובר מהמחבר הגדול ב-ECU לגיבוי פיוז באור שמאלי. הוא לא הושב עד הסוף לתוך המחבר הגדול, לאחר שפתחתי את המחבר ודחפתי את החוט כמה מ"מ לתוך המחבר הצלחתי, אז, סוף סוף לנקות את קוד התקלה בשני ה-ECU (קניתי אחר במחשבה שה-ECU שלי מטוגן). חוט רופף אירע בעת התקנת רתמת Bike Side FT ECU. כן אשמתי!

היכנס או הירשם כדי להגיב.