Tukifoorumi

Paistettu alkuperäinen ecu vuonna 2016 Yamaha YZF-R1M korvaava ecu ei voi aktivoida samaa auto-blipperauto-blip

kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com Viestejä: 25Verified User

Ostin korvaavan eBaysta käytettynä, molemmissa on sama osanumero. Uskon, että tein jotain väärin johdotukseni kanssa (kuten soitin ja muutaman ehdotuksen jälkeen laitoin uudelleen kaikki johdot ecu:n johtosarjan pistokkeeseen, mikä korjasi sen, ettei ECU:lle pystynyt kirjoittamaan)", huomaan päivän kuluttua palaneen vasemman tuulettimen sulake, sitten palanut vasen tuulettimen moottori. Laita uusi vasen tuuletin ja uusi sulake, mutta vikakoodi 45 ei poistunut edes 3 kertaa tarkastelun jälkeen, eikä 60, 61, 62 tai 63 poistunut, kytkemällä käynnistyspainikkeen päälle ja takaisin pois päältä. Laitoin toisen ecu-yksikön (ebaysta) R1M:ään eikä vikakoodeja. Pystyin tyhjentämään koodit 60, 61, 62 ja 63. Joten menen flash sen ja maksoin vielä $100 lisenssistä, mutta nyt se sanoo, että blipperini ei ole aktivoitu. Voitteko nollata automaattisen blipper-lisenssin, jotta voin käyttää sitä korvaavassa ecussa. Kiitos KG

Kommentit

  • kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com Viestejä: 25Verified User

    BTW Vilkkuminen Windows 10 pro -käyttöjärjestelmässä kaksoiskäynnistysvalve Steam Deckissä

  • kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com Viestejä: 25Verified User

    Puhelulla vastataan, sinun on maksettava automaattisen blipperin aktivointikoodi, kun siirrät sen toiseen ECU:hun, vaikka se korvaisi vanhan ECU:si.

  • kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com Viestejä: 25Verified User
    muokattu September 2022

    800 mailin jälkeen saan jälleen saman ongelman, mutta uudessa ecussa, joka on vikakoodi 45 "Vika ECU:n sisäisessä piirissä (virtalähteen itsekatkos ei toimi" 2. ECU siirtyy velttotilaan eikä poista vikakoodia 45 Niin turhauttavaa!!!

  • kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com Viestejä: 25Verified User

    VIKAKOODI 45 KORJATTU!!! Seuraavassa vikakoodi nro. 45 vianmääritysvaihetta huoltokäsikirjasta. Löysin irtonaisen punavihreän johdon, joka kulkee ECU:n Big Connector -liittimestä vasemman valon varasulakkeeseen. Se ei ollut kokonaan isossa liittimessä, kun liittimen lukituksen avaamisen ja johdon työntämisen jälkeen liittimeen useita mm, pystyin vihdoin poistamaan vikakoodin molemmista ECU:sta (ostin toisen, koska luulin, että ECUni oli paistunut). Löystyi johtoa Bike Side FT ECU:n johtosarjaa asennettaessa. Kyllä minun vikani!

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.