Tukifoorumi

Jos Tuning Suite -ohjelmisto on jumittunut "Ladataan ..."

kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

Olemme havainneet, että joillakin käyttäjillä on ongelma, kun he yrittävät ensin ladata / avata FTECU Tuning Suite -ohjelmiston tai eivät ole avanneet ohjelmistoa kuukausien aikana. Ohjelmisto pysähtyy lataamisen etenemispalkkiin eikä muutu. Jos kohtaat tämän ongelman, ratkaisu on lisätä USB Data Link -kaapeli tietokoneeseen (vain kaapeli, sitä ei tarvitse kiinnittää salamavaljaisiin) ja avata ohjelmisto. Se voi viedä muutaman sekunnin, mutta sinun pitäisi lopulta nähdä kirjautumisikkuna.

Kommentit

  • dimbusa13@gmail.comdimbusa13@gmail.com Viestejä: 12Verified User

    Hei, minulla on tämä ongelma ja liitän USB -datayhteyskaapelin, mutta pysyn edelleen latauksessa (2 kannettavaa tietokonetta sama ongelma). Näen ohjauspaneelissa laitteen (USB -sarjamuunnin), mutta se ei avautunut. Voiko joku tarkistaa, onko ongelma tilini kanssa. Kiitos

  • eric.sempson@gmail.comeric.sempson@gmail.com Viestejä: 7Verified User

    Hei kaikki, en ole avannut viritinpakettia pitkään aikaan. Ensimmäistä kertaa avattaessa se oli juuttunut latausnäyttöön. Sovellus poistettiin ja uusin versio ladattiin, tietokone käynnistetään uudelleen ja sama asia jumissa latausnäyttöön. Kompastuin tähän ketjuun ja kokeilin mitä kento ehdotti, laitoin datalinkin usb-kaapelin ja odotin, mutta mitään ei tapahtunut. Löysitkö Dimbusa ratkaisun vastaavaan tilanteeseen? Ajokorttini on vahvistettu, ja yritän vain lisätä blip-sarjan pyörääni.


  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, Tunnistaako tietokoneesi USB-kaapelisi "USB Serial Converter -muuntimeksi" laitehallinnassa vai näkyykö se tunnistamattomana laitteena? Kiitos, Jason A.

  • troy.simmons@me.comtroy.simmons@me.com Viestejä: 1Verified User

    Kytkein datakaapelin ja aloitin ohjelmiston ja se toimi.

  • bkevin216@gmail.combkevin216@gmail.com Viestejä: 1Verified User

    En näytä saavan ohjelmistoani tunnistamaan USB-kaapelia.

  • 89152444482@mail.ru89152444482@mail.ru Viestejä: 1Verified User

    Sama ongelma ei tunnista ecua, kirjoitetaan virhe, en tiedä mitä tehdä, tarkistin kaiken useita kertoja! vxnVjDWPTsl1sWangjoKElGL 0DQtbpXR6ChPsWangjoKElGL

  • mike@tunedindustries.commike@tunedindustries.com Viestejä: 3FTECU Dealer

    Hei, Oletko yrittänyt käynnistää ohjelmistoa ja kirjautua sisään ennen kuin liität USB-kaapelin?

  • mike@ftecu.commike@ftecu.com Viestejä: 178Staff User
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.