Bardzo ładny produkt(y)
 joel@middlefingerspeedshop.com            

joel@middlefingerspeedshop.com            

Buduję samochody pokazowe, niektóre są z wtryskiem paliwa (większość obecnie) i przez wiele lat używałem tylko 4 różnych rodzajów oprogramowania do tuningu. Kupiłem 2018 GSXR1000, zostawiłem go na 8000 mil, a potem musiałem tylko uzyskać dla niego autoblip. Kupiłem ławkę i zestaw do autoblipa i wszystko, co mogę powiedzieć, jest bardzo miłe! W moim zawodzie po prostu tyle nie dostajesz. Teraz pracuję nad mapami ETV i każdy tryb A,B,C jest taki sam, z wyjątkiem map pierwszego biegu. Staram się go obniżyć na tyle, aby utrzymać koła na jednym kole, więc mam teraz 3 różne mapy pierwszego biegu do wypróbowania.
            Tagged:

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.                    

Polskie
Polskie język angielski
język angielski arabski
arabski chiński
chiński holenderski
holenderski fiński
fiński Francuski
Francuski Niemiecki
Niemiecki hebrajski
hebrajski hinduski
hinduski Włoski
Włoski język japoński
język japoński koreański
koreański portugalski
portugalski Rosyjski
Rosyjski hiszpański
hiszpański szwedzki
szwedzki
Komentarze
Cześć, dzięki za miłe słowa. Czy masz jakieś pytania, jak dostosować te mapy? Dzięki, Jasonie A.
Nadchodzą sprężyny i mam cały mój sprzęt do strojenia. Wziąłem fabryczną rurę, usunąłem konwerter i dodałem zatyczkę 18 mm do szerokiego pasma wraz z manometrem i rejestratorem. Utrzymałem fabrykę O2 na miejscu. Nie usunąłem jeszcze wtrysku PAIR.
rnPCl3j0h6abcHxdkP0uskX2P0usqHx2pkM