סל"ד גבוה במצערת אפס
dviroth@gmail.com
in ZX 10
אחרי שהבהבתי למפה הבלתי מוגבלת, הסל"ד הסלול שלי במצערת 0 הוא בערך 3400 ועד 3800 שזה מהיר ביותר ולא סביר שום עזרה עם מה שאני צריך להתאים ???
הערות
יש חבר'ה לעזור? האופניים שלי נהגו לרוץ חלק ללא שום בעיה לפני הפלאש אני רק צריך לדעת להתאים את מהירות סרק משיכת המצמד גם להגדיל את הסל"ד מעל 4,000 זה לא סביר ..
הי, באיזה קובץ מספר חלק ECU השתמשת? אנא רשמו אותי מכל המספרים שעל המדבקה של ה- ECU שלכם בבקשה. תודה, ג'ייסון א.
אני לא ליד האופניים כרגע אבל השתמשתי ב- eu 2016 ללא הגבלה זה 1118 בסוף אני זוכר נכון וזה אותו דבר כמו המדבקה שיש לי גם את ה- ecu שלי ... השתמשתי בקובץ הנכון כמו כל מדריכים ועשיתי הכל נכון ... יהיה לי עוד קצת מחר אעלה תמונות של המדבקות וקובץ ה- ecu בו השתמשתי ...
ממה שעובר עלי כרגע זה מתסכל ... לא סידרתי את הבעיה מאז תחילת הפוסט אז האופניים שלי פשוט יושבים בפינה וטוענים לאבק ... אחרי שקראתי הרבה פוסטים באינטרנט זה נראה שיש משהו לעשות עם סינכרון גוף מצערת .. עכשיו אני פשוט לא מבין איך פשוט הבזק הוצא את סינכרון גוף המצערת אם זה אופניים חדשים לגמרי ... 2018 ממה שאני קורא בפורומים אני אצטרך לקנות כלי מיוחד 800$ לקוואסאקי רק לסנכרון גוף המצערת כך שהוא יעבוד כרגיל וזה ייקח הרבה זמן ומאמץ. בבקשה אם יש לך פיתרון לבעיה שלי אנא צור איתי קשר ברגע שאתה קורא את זה ... אני כל כך מאוכזב אחרי פשוט הבזק בלתי מוגבל שנעשה כראוי ובדוק את הקובץ הנכון בהתאם למספר התואם באקוו שלי. עכשיו לא ניתן להיפטר. אנא צרו איתי קשר 🙏🙏🙏
מדוע לא להחזיר אותו לקובץ ECU במלאי? בדוק אם זה מתקן את סרק הרם הגבוה. נשמע שהגדרות סרק ההתחממות כבויות בקובץ שאיתו הברקת.
לאחר שהבהבתי בהצלחה למלאי בתוכנית, מצבי הכוח מהבהבים והסל"ד הגבוה לא משתנים ...
יש משהו לא בסדר מכנית באופניים שלך. קובץ המלאי יעבור לבטלה בהגדרות OEM רגילות. יכול להיות שיש לך דליפת יניקה, או שמשהו גורם לסגירת לוח המצערת שלך לחלוטין.
אז איך אתה יכול להסביר שלפני ההבהוב האופניים התנהלו בסדר בלי שום בעיה כלשהי ... אבל אחרי ההבזק זה פשוט השתגע אחרי שעשית כל צעד ונכון כולל בחירת הקובץ הנכון עבור ה- ECU שלי על פי המספרים עליו. ..
על האופניים שלי (vmax) במצערת 1% אני צריך לשים את 0% או שהוא סרק גבוה. לא בטוח אם זה עובד אותו הדבר אצלך.
בעיקרון השתמש בהגדרות מצערת המניות עבור סרק ואז השתמש בהגדרות בלתי מוגבלות גבוה יותר לאחר מכן. אם זה הגיוני. מקווה שזה עוזר אבל כנראה לא אותו דבר אלא משהו להסתכל עליו.