Tukifoorumi

Auto-Blipper ei toimi!

braveheart85s@aol.combraveheart85s@aol.com Viestejä: 3Verified User
sisään R1

Iltapäivällä, minulla on vuoden 2016 R1, ostin Graves 3/4 -pakoputken kissan poistolla ja pikakytkimen / automaattisen hämärtysarjan. Asensin laitteiston pyörälle, Quickshifter toimii. Mutta automaattinen häivytys ei ole! apua olisi suuresti arvostettu. Graves Motorsports -pudotusvalikosta: välkytin ecun vuoden 2016 hautojen poistokissan poistotiedostolla ja otin automaattisen häivytyslaitteen käyttöön maksettujen ominaisuuksien osassa, mutta silti ei toimi.

Kommentit

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    Yritä vilkkua tavallinen rajoittamaton tiedosto, joka vastaa ECU-osanumeroasi. Suorita myös tämä muutosanturin testi: https://www.youtube.com/watch?v=QgrdBm-EjCo&t=3s

  • braveheart85s@aol.combraveheart85s@aol.com Viestejä: 3Verified User

    Jos anturi on huono! Missä prosessissa se lähetetään takaisin? Onko mitään erityisiä ohjeita?

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, kerro meille, testaako vaihtotunnistin huonoja. Jos se lähettää sen takaisin meille testattavaksi, lisää kaikki tietosi ruutuun. Kiitos, Jason A.

  • braveheart85s@aol.combraveheart85s@aol.com Viestejä: 3Verified User

    joten sain anturini takaisin ja asensin sen takaisin pyörälle. Se toimi kerran, sitten lopetti toimintansa! Muutin QSS-asetuksen YRC-asetuksissa. Tapa, jolla johdot on nyt kytketty, siirtyminen ylös toimii hienosti, siirtämällä mitään alaspäin. Minun on painostettava paljon paineita saadakseni sen toimimaan. Jos vaihdan liittimiä, mikään ei toimi ja joudun kytkimen avulla siirtymään ylös ja alas. Etkö ole varma mitä muuta tehdä.

    WmVkn3NU6txbAD382jp6YT2TYNYTYN9TYN9TYN9TYN9TYNY2

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    Soita meille tästä. Kun testimme anturiasi, se oli hyvässä kunnossa.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.