Tukifoorumi

Moottorin jarrutusnopeuden akselia ei voi muuttaa

thom.godward@gmail.comthom.godward@gmail.com Viestejä: 2Verified User

GSXR1000 17k82 ECU-kartta Moottorijarrutuskartat nousevat vain nopeuteen 9600 rpm ja haluaisin muuttaa ne kattamaan koko rpm-alueen. Kun kaksoisnapsautan ja vaihdan arvoa, se palautetaan oletusarvoihin, kun avaan kartan varmuuskopiona. Yritin yhdistää kaikki EB-kartat ja vaihtaa sitten akselia, mutta se nollautuu silti, kun avaan kartan.

Kommentit

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    Moottorijarrutuskarttoja voidaan säätää vain + tai - painikkeilla (ja niiden säätäminen onnistuu paremmin käyttämällä %: ta kuin numeerista muutosta), ja niiden säätö on rajoitettu turvallisuussyistä. Koko kierrosluvun moottorijarrutusta varten ETV-kantakartat on säädettävä, mutta tämä on paljon monimutkaisempaa, ja not recommended until you fully understand the ramifications of mods on these maps. Odotan, että Jason selittää yksityiskohtaisesti, miten tämä suoritetaan.

  • thom.godward@gmail.comthom.godward@gmail.com Viestejä: 2Verified User

    Haluaisin mieluummin käyttää ETV-pohjakarttoja, mutta nämäkin rajoittuvat pieneen arvoon (0,93), jota ei voida hyväksyä rotuun. R1: llä pystyin säätämään näitä arvoja paljon korkeammalle.

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, pyrin nostamaan joitain sinulle asetettuja rajoituksia tai sallimaan kierrosluvun akselin muutokset moottorijarrutustaulukoiden alla. Anna minulle aikaa katsoa tätä. Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.