Tukifoorumi

Tyhjäkäyntinopeuden säätö

daniel@danielscrivano.comdaniel@danielscrivano.com Viestejä: 2Verified User

Poistin äskettäin Bazzaz Z-Fi: n, asensin uuden akra-pakokaasun ja vilkkasin rajoittamattoman kartan, joka kaksinkertaisti idle-rp: t. Se oli joutokäynnillä noin 1 k ennen, mutta nyt 3k ja haluaisi alentaa sitä. Voiko joku selittää ETC: n vs RPM: n tyhjäkäyntikartta? Varasto ja rajoittamaton näyttävät täsmälleen samalta, joten mietin, onko se ehkä lisääntynyt ilmavirta, joka aiheuttaa sen joutokäynnin korkeammalle?

tagged:

Kommentit

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    ECT vs RPM tyhjäkäyntikartta ohjaa pyörän joutokäyntinopeutta moottorin jäähdytysnesteen lämpötilan perusteella. Yleensä polkupyörä tyhjenee korkeammalla alkuvaiheessa (kylmä), sitten pudota tiettyyn pisteeseen jäähdytysnesteen lämpötilan noustessa. On mahdollista, että joutokäyntinopeus on kasvanut Akrapovic-pakokaasun takia, varsinkin jos se on täysi järjestelmä (ei liukuva).

  • dlhindustry@gmail.comdlhindustry@gmail.com Viestejä: 7Verified User

    niin mikä on numero 13 tällä kartalla? 13 on 1 300 rpm tai ??

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    Kartan arvot perustuvat syttymisen ajoitusnumeroihin. 13 on perusluku, joten suuremmat numerot lisäävät joutokäyntiä ja pienemmät numerot vähentävät joutokäyntinopeutta. Sinun on pelattava sen kanssa nähdäksesi kuinka lukumäärän muutokset vaikuttavat joutokäyntinopeuteen.

  • dlhindustry@gmail.comdlhindustry@gmail.com Viestejä: 7Verified User

    kiitos, sain sen. Se on ign ajoitus etukäteen astetta

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.