2017 zx636
remeil@hotmail.co.uk
Rozglądałem się po filmach próbujących pomóc w dostrojeniu mojego roweru i wydaje się, że jest kilka funkcji innych firm, które flashtune ma dla mojego motocykla, a mianowicie oprogramowanie wyścigowe Woolwich. Więc moje pytanie brzmi: czy Flashtune doda więcej funkcji do oprogramowania, podobnie jak wyścigi Woolwich i inne, abym mógł w pełni odblokować mój rower?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Jakiej funkcji szukasz?
Jedną z funkcji, której nie mam, jest wyłączenie czujnika O2. Widziałem też takie rzeczy jak ograniczniki boksów i kontrola startu
Ogranicznik wgłębień i LCS nie są dostępne dla tego modelu. Usunięcie czujnika O2 w tym modelu nie wywoła kodu błędu, więc ta funkcja nie jest wymagana w tym pliku.
Znalazłem te opcje dostępne w wyścigach Woolwich dla mojego motocykla, ale rozumiem, że nie robicie tego. Byłoby miło mieć taką opcję od was
Cześć, czujnik O2 będzie domyślnie wyłączony, więc nie musisz się tym martwić. Przykro mi to mówić, ale Pit Limiter i LCS nie będą czymś, co planujemy dodać do tego roweru w najbliższym czasie. Dzięki, Jason A.