ecu
nirko674@gmail.com
Oprogramowanie nie może połączyć się z ECU motocykla. co ja robię? Otrzymuję komunikat „status: nieprawidłowy rekord sumy kontrolnej”, proszę o pomoc
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, kiedy otrzymujesz tę wiadomość? Czytasz ECU czy piszesz ECU? Dzięki, Jason A.
odczyt ECU
Przepraszam ... piszę ECU
Wysłałem ci wideo e-mailem, dzięki Nir
Czekam na odpowiedź
Cześć, co się stanie, gdy spróbujesz odczytać ECU? Dzięki, Jason A.
Ta sama odpowiedź. Wysłałem ci wideo e-mailem, widziałeś go?
Cześć, Nie powinien dawać dokładnie tego samego komunikatu podczas czytania, bez względu na wszystko, ponieważ ten ECU jest natywnie czytelny. Czy ten ECU był wcześniej flashowany na twoim koncie? Jeśli tak, jaką licencję miał? Dzięki, Jason A.
Przepraszam za mój angielski, mam nadzieję, że mnie rozumiesz. Oprogramowanie odczytuje ECU motocykla. 09/11/2020 Kupiłem licencję i skierowałem ECU. Numer licencji 0BC0435D. Obecnie nie mogę napisać ECU. Tylko do czytania mi się udaje. Wysłałem Ci dwa filmy na Twój e-mail, abyś mógł mnie zrozumieć. Przepraszam ponownie za mój angielski, pomóż mi, proszę
Cześć, spróbuj teraz flashować ECU i poślubić nową licencję, aby sprawdzić, czy wszystko działa poprawnie. Dzięki, Jason A.
Nadal nie pozwala mi programować. Zaskocz mnie „nieokreślony błąd” Dzięki Nir
Ponowna próba nie działa powoduje wyświetlenie „nieprawidłowego rekordu sumy kontrolnej”. Co mam zrobić? proszę pomóż
Wypróbowałem twoje instrukcje i nadal otrzymuję błąd, patrz załączone poniżej, wysłałem ci również e-mail do jason@ftecu.com (z nirko674@gmail.com) z filmem o błędzie (załączonym poniżej) Please give a fix because i am stuck and can ride my bike!!!!
????
Cześć, nie widzę e-maila w mojej skrzynce odbiorczej. Czy na pewno wysłałeś go na adres jason@ftecu.com? Niezależnie od tego, musisz mi powiedzieć, który numer licencji znajduje się na tym ECU, z którym masz problemy. Dzięki, Jason A.