Import paliwa na PC
jtingram@msn.com
w V-MAX
Nie mogę uruchomić importu paliwa z komputera. Ciągle otrzymuję błąd „Znaleziono nieprawidłowe dane osi X”.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Plik PC jest uszkodzony, dlatego pojawia się komunikat o błędzie.
Wypróbowałem 4 różne mapy komputera i 3 różne obrazy, to samo. Jak to naprawić?
Cześć, Coś się stało w miejscu, w którym import paliwa do komputera przestał działać. Nie jestem pewien, jak to się stało, ale naprawiłem to dla Ciebie. Dzięki, Jason A.
Nic się nie zmieniło po mojej stronie, wciąż robiąc dokładnie to samo.
Cześć, musisz ponownie uruchomić oprogramowanie i rozpocząć od zupełnie nowego pliku z oprogramowania pakietu tuningowego, aby uzyskać poprawkę. Dzięki, Jason A.
Nadal nie działa. Miałem przyjaciela, który wypróbował to na swoim komputerze i dla niego to też nie działa. Powiedział mi, żebym po prostu skopiował i wkleił mapę komputera i zastosował ją w ten sposób. Wolałbym, żeby działało tak, jak powinno.
Cześć, jakiego pliku z numerem części używasz? Dzięki, Jason A.
Cześć, właśnie przetestowałem to ponownie z plikiem 2S3-8591A-00 i znowu zadziałało bez problemu. Zacząłem od pliku zapasowego i pobrałem mapę paliwa na komputer ze strony internetowej Dynojets. Dzięki, Jason A.
Wszystkie amerykańskie wersje nieograniczone i dostępne w magazynie. Nie mogę użyć ogólnej lampy błyskowej firmy dynojet. Może to jest problem, którego użyłem automatycznego strojenia do stworzenia niestandardowej mapy.
Aha i nie mogę zmusić map linków do działania albo po prostu zaznacz czerwone kółko z linią przez to.
Cześć, musisz robić coś źle lub używać niewłaściwego pliku PC, ponieważ 100% działa dobrze dla mnie. Jeśli nie mogę odtworzyć Twojego problemu, nie mogę Ci pomóc. Kiedy w przyszłym tygodniu wrócę do biura, możemy spróbować ustawić czas, w którym mogę zdalnie połączyć się z twoim komputerem i zobaczyć, co się dzieje, jeśli chcesz. Dzięki, Jason A.
Tak, byłoby wspaniale! Czy mógłbyś po prostu wysłać mi e-maila, gdy będzie dostępny. Dziękuję Ci
Cześć, jestem z powrotem w biurze i wyślę Ci e-maila. Dzięki, Jason A.