2020 R1 Flashowanie
jason@ftecu.com
Cześć, Wciąż staramy się ukończyć flashowanie 2020 R1. Mieliśmy wiele niepowodzeń, ale jest na szczycie naszej listy rzeczy do zrobienia. Tak, ECU może być flashowane, nie Nie mam przedziału czasowego. Prosimy o cierpliwość, a za kilka miesięcy powinniśmy mieć jakąś aktualizację dla wszystkich. Po ukończeniu produktu zobaczysz go na pierwszej stronie naszej witryny, a ja zaktualizuję ten post. Dzięki, Jason A.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
To świetna wiadomość, aby usłyszeć Jasona. Czekamy na otrzymanie pakietu Race, gdy będzie dostępny.
Może w 2024 roku
Nadal ciężko pracujemy, prosimy o cierpliwość.
Jakieś aktualizacje dotyczące flashowania ecu?
Yamaha na ratunek. Yamaha wydała aktualizację, która odblokowuje ECU dla rowerów UE / UK / AUS. Kupuję od tego, kto jako pierwszy wypuści Flasha z mapami UE.
TJhPiV826SAILmXGSVCRZs53 Cześć, Czy już wykonałeś aktualizację swojego ECU? Dzięki, Jasonie A.
Cześć Jason, jeszcze nie, lokalni tunery w Australii/Wielkiej Brytanii i USA oferują aktualizację, obsługę flash i tuning. Wciąż czekam na usługę DIY, abym mógł kupić i zrobić to sam. Czy chciałeś, żebym skontaktował cię z facetami, którzy już zaktualizowali i flashowali?
Opublikuj szczegóły facetów, którzy błysnęli dzięki 2020 R1
z XPlane R1 Custom Tuning zrobili to i Platinum Motorcycles Dyno & Suspension w Australii
Cześć, masz szczęście z lampą błyskową? Martwię się, ponieważ mam 2021 r1 i nie widzę jeszcze niczego na 2020 rok ...
1 rok, wciąż czekam na flash FTecu
Jakieś postępy z flashem Jasonem?
Cześć Jason, Jakieś wieści z flashem? Dzięki.
Cześć wszystkim, Nadal trwają prace nad tym. Były poważne okoliczności, które hamowały rozwój. Gdy zostanie wydany, zostanie ogłoszony. Dziękuję wszystkim za cierpliwość.
Cześć Octavio, czy masz szacowany czas na to? Dzięki.
Nad tym wciąż trwają prace. Gdy zostanie wydany, zostanie ogłoszony.
Czy są jakieś nowe wieści dla nas, którzy wciąż czekają?
FTECU jest coraz gorszy.......