B34-9591A-10 (UE) / B34-9591A-00 (UE)
vencemotosport@gmail.com
Witaj, napisałem wersję od -10 do -00, zmodyfikowałem 2 wtyczki do złącza ECU zgodnie z zaleceniami Yamaha. Z motocykla nasyca około 8000 obr / min. masz rozwiązanie? Próbowałem akta i bez ograniczeń, to samo. Jest to manipulacja, którą przeprowadziłem już na 2 innych MT07 i która działała idealnie. dziękuję za twoją pomoc. dołączona metoda yamaha
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, więc czy podłączyłeś swój rower, aby zmienić go z roweru o mocy 35 kW na motocykl o mocy 55 kW? Jestem zdezorientowany, dlaczego dokonałeś tej modyfikacji. Dzięki, Jason A.
Cześć, jestem tu nowy i chciałbym zrozumieć, jak sflashować mój B34-9591A-10 z 35 kW do 55 kW. Czy powinienem zmodyfikować wiązkę przewodów zgodnie z zaleceniami yamaha? Dziękuję Ci
Cześć, nie jestem do końca zaznajomiony z motocyklami objętymi ograniczeniami UE. Możesz spróbować odwrócić okablowanie i sflashować motocykl, ponieważ piny programowania na rowerze są inne niż zalecana przez Yamaha. Jednak nie jestem pewien, czy byłoby to rozwiązanie. Pozdrowienia
@sander.kwastt@icloud.com To jest to, o czym wspomniałem. Nie jestem pewien, czy to pomogłoby, czy nie, ponieważ nie jestem z tym zaznajomiony. Pozdrowienia