Forum wsparcia

Korzystanie z pliku US dla ECU UE

pinpo.lee@gmail.compinpo.lee@gmail.com Posty: 6Verified User

Cześć, mam 2CR-8591A-40 (UE) dla R1 2016, ale zauważyłem, że nie ma pliku Graves Cat Eliminator specyficznego dla tego modelu ECU. Pytanie brzmi, czy można zastosować plik 2CR-8591A-60 (US) Graves Cat Eliminator dla ECU 40 (UE)? Dzięki!

Komentarze

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com Posty: 1,071Staff User

Cześć, Jedynym sposobem, w jaki plik działałby w motocyklu, jest usunięcie immobilizera i ponowne podłączenie cewki i przewodów zapłonowych zgodnie z amerykańską kolejnością zapłonu. Dzięki, Jason A.

• pinpo.lee@gmail.compinpo.lee@gmail.com Posty: 6Verified User

Cześć Jason, dziękuję za odpowiedź. To wydaje się dużo pracy. Zajmie się tym mój mechanik, aby sprawdzić, czy chce spróbować, czy nie ...

• pinpo.lee@gmail.compinpo.lee@gmail.com Posty: 6Verified User

Cześć Jason, głupie pytanie, ale czy można zamiast tego użyć mapy z 2015 roku? 2CR-8591A-00 (UE) ECU dla pliku Graves Cat Eliminator. Doceń swój czas tutaj. Dziękuję Ci.

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com Posty: 1,071Staff User

Cześć, nie słyszałem o tym wcześniej, ale nie rozumiem, dlaczego to nie zadziała. Możesz spróbować i sprawdzić, czy działa poprawnie dla Ciebie. Dzięki, Jason A.

• garry.charles@sky.comgarry.charles@sky.com Posty: 10Verified User

Cześć, w zeszłym roku korzystałem z mapy Graves de-cat 2015 8591A-00 (UE) na rowerach torowych 2CR w Wielkiej Brytanii w 2015 i 2016 roku. Tak, oba motocykle działają świetnie, czują się znacznie lepiej niż standardowa mapa, mniejsze hamowanie silnikiem, mniej wyskakiwania podczas wybiegu Płynniejsza przepustnica i większa moc. Wygląda na to, że masz taki sam układ wydechowy jak ja, yoshi alfa 3/4.? Mam też włączoną funkcję Auto Blipper, która jest bardzo gładka.

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.