פורום תמיכה

באמצעות קובץ ארה"ב עבור ECU של האיחוד האירופי

pinpo.lee@gmail.compinpo.lee@gmail.com הודעות: 6Verified User

הי, יש לי 2CR-8591A-40 (האיחוד האירופי) תמורת R1 R1 לשנת 2016 אבל שמתי לב שלא היה קובץ Graves Cat Eliminator ספציפי לדגם ECU זה. השאלה היא האם ניתן להשתמש בתיק 2CR-8591A-60 (ארה"ב) Graves Cat Eliminator עבור ECU 40 (האיחוד האירופי)? תודה!

הערות

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com הודעות: 1,071Staff User

הי, הדרך היחידה שקובץ זה יעבוד על האופניים שלך היא אם תסיר את המפעיל שלך ותחבר מחדש את חוטי הסליל וההצתה שלך כך שיתאימו לצו הירי האמריקני. תודה, ג'ייסון א.

• pinpo.lee@gmail.compinpo.lee@gmail.com הודעות: 6Verified User

היי ג'ייסון, תודה על התשובה. זה נראה כמו הרבה עבודה. יבדוק את זה עם המכונאי שלי כדי לראות אם הוא להוט לנסות או לא ..

• pinpo.lee@gmail.compinpo.lee@gmail.com הודעות: 6Verified User

הי ג'ייסון, שאלה מטומטמת, אך האם ניתן יהיה להשתמש במפת 2015 במקום זאת? 2CR-8591A-00 (האיחוד האירופי) לטיפול נמרץ לקובץ מחיקי קברים. העריכו את זמנכם כאן. תודה.

• jason@ftecu.comjason@ftecu.com הודעות: 1,071Staff User

הי, לא שמעתי על השימוש בו בעבר אבל אני לא מבין למה זה לא יעבוד. אתה יכול לנסות ולראות אם הוא מתפקד כראוי עבורך. תודה, ג'ייסון א.

• garry.charles@sky.comgarry.charles@sky.com הודעות: 10Verified User

היי, אני מריץ את מפת ה- Graves de-cat 2015 8591A-00 (האיחוד האירופי) על אופני מסלול 2CR בריטניה לשנת 2015 וגם 2016, בשנה האחרונה. כן, שני האופניים פועלים נהדר, מרגישים הרבה יותר טובים מהמפה הרגילה, פחות בלימת מנוע, פחות קופצים על מצערת חלקה יותר ויותר כוח. נראה שיש לך את אותו הפליטה כמוני, יושי אלפא 3/4.? יש לי גם סנכרון אוטומטי מופעל שהוא פשוט כל כך חלק.

היכנס או הירשם כדי להגיב.