כוונון סל"ד וסיבוב נמוך
שלום, יש לי פילטר MWR, מכסה, מלא Akra ti w / בלל מוסר ללא חתול ב- XSR700 2018. שיחקתי עם המנגינה הפעילה של ה- FTECU כבר כמה חודשים ונתקלו בשאלות / ממצאים. קו הבסיס בו אני משתמש הוא ימאהה 2018 MT07 בסיס ללא הגבלה עם מפת PCV שהועלה. מפת ה- PCV מאתר מפקד הכוח שאני משתמש בה היא: M22-065-008 פילטר DNA ומכסה של אקר פליטה מהגיליון ראשון: התעקשות לאחר כמה הגדרות אוטומטיות "חוסך". השבתתי את ההפעלה האוטומטית, אז אני מושכת את המפה לאחר נסיעה, מחליקה ושומרת אותה. נראה כי אני שומר מפות אוטומטיות, לאחר כ 5-6 ריצות לאחר קו הבסיס, סרק העבודה מתחיל להיות מחוספס וזה מתחיל להיתקע. האם זה נובע מכך שלולאות משוב נמוכות לסל"ד הן איטיות מדי? האם אוכל לשנות את המיקום בו ההפעלה האוטומטית "מתחילה" על ידי הגדרת המגבלה הנמוכה על ההפעלה Limit_1 סל"ד לסיבוב / דקה מ- 1000 ל 2000? שאלה שנייה (עשויה להיות מחוץ לתחום של FTECU): האם ניתן להגדיל את סרק הסרק ב- XSR700 / MT07 באופן אלקטרוני? או על ידי החלפת בורג סט מצערת האם זה בטוח להחליף סרק? שאלה שלישית: האם זה משנה באיזו מפת בסיס אני מתחיל אם אני מפעיל כוונון אוטומטי ושומר תיקונים? (מפת בסיס מוגבלת או בלתי מוגבלת) תודה! העזרה מוערכת מאוד. לשדוד
הערות
הי, 1: כן אתה יכול להגדיר את גבולות ההפעלה וכל דבר אחר בדיוק למה שאתה רוצה. כשאתה אומר שהגדרת אוטומטית מושבתת, אתה מתכוון למצב תיקון חי? 2: באופן אלקטרוני אין דרך טובה לעשות זאת שלא כמו ב- FZ / MT10, R1, R6 וכו '... אתה יכול לנסות את בורג הסט ולראות אם זה עושה משהו בשבילך. 3: כן, מפת הקו חשובה מכיוון ש- Active Tune ומפת דלק למחשב מתאימים רק את התדלוק. מפת הבסיס שלך עדיין משתמשת בטבלאות ההצתה, בהגדרות ECU ובמודולי ECU שהוגדרו בקובץ. תודה, ג'ייסון א.
הי ג'ייסון, תודה על התגובה המהירה. 1: כן אתה יכול להגדיר את גבולות ההפעלה וכל דבר אחר בדיוק למה שאתה רוצה. כשאתה אומר שהגדרת אוטומטית מושבתת, אתה מתכוון למצב תיקון חי? כן, מצב תיקון חי מושבת. אני לוקח את האופניים לריצה, מחבר לחיבור, מוציא את השינויים ושומר / מהבהב אותם. אחרי כמה ריצות סרק נעשה ממש רע. כשההפעלה אוטומטית מופעלת, האם היא מעדכנת ושומרת כל העת את מפת הבסיס?
הי, כשמצב ה- Live Live מוגדר כ- ENABLED הוא יחיל אוטומטית שינויים שהוא רואה בזמן שאתה רוכב אך לא ישמור אותם במפת הבסיס בפועל עד שתתחבר ושמור אותם ידנית כמו שאתה עכשיו. תודה, ג'ייסון א.