ימאהה לא יכולה להתחבר ל- ECU שלי
davemusaphia@btinternet.com
in R1
בשירותי האחרון הסוחר לא יכול היה להתחבר ל- ECU שלי. יש כעת עדכון תוכנה הדרוש לוגר הנתונים ב- R1M שלי. אני דפוק זה לא אני.
הערות
אתה יכול לשמור את כל הקבצים הדרושים לך, ואז פשוט צריך לאפס את הסוחר את ה- ECU לטופס מלאי OEM ואז ישתפר אותם בעדכון. ואז תוכלו לחזור ולהבהב את ה- ECU כאילו היה ECU חדש לגמרי.
תודה. הם יכולים לעשות זאת אפילו דרכם הם לא יכלו להתחבר אליו בניסיון האחרון?
צריך שיהיה להם קובץ פלאש לאיפוס עד כמה שידוע לי.
האם הרישיון שלי עדיין יעבוד אחרי זה?
כן, אבל זה יהיה מהבהב ECU בפעם הראשונה.
רק מקווה שהם יאפשרו לי לעבור אל ה- Wi-Fi שלהם אז. אל תחשק לעשות פלאש מעל 4G או לרכוב הביתה עם כל אותם קודי שגיאה! 😂
ימאהה לא יכולה לאפס את ה- ecu שלי מכיוון שהתוכנה שלהם נעולה. כל המחקרים שעשיתי מצביעים על הצורך לשלוח את זה אליך כדי שלא יהיה נעול.
כל תגובה?
הי, איננו יכולים לקחת שום ECU כדי להיות "לא נעול". האם הם מסוגלים להתחבר ולקרוא קודים מהאופניים? אם הם מסוגלים לעשות זאת הם צריכים להיות מסוגלים לעשות זאת כל דבר אחר. הבזק ל- ECU לא קשור ל- CCU של ימאהה. האם הם מתחברים ל- CCU עצמו כדי לעדכן אותו? תודה, ג'ייסון א.
כאשר ימאהה לאחרונה רכשה את האופניים הם אמרו שהם לא מצליחים להתחבר בכלל. האופניים אפילו לא היו רצים בזמן שהם מחוברים לחשמל. מחשבה מעניינת על ה- CCU. איש לא העלה בחשבון אם אני רק זה שדורש את העדכון. אפילו ימאהה טכנית כשדיברנו על זה. אני אתבונן בזה. תודה.
ימאהה אישרו שאם הם לא יכולים ל- ECU אז הם לא יכולים להתקין את העדכון. אנא יעץ.
?
היי, ובכן נראה שאם הם לא יוכלו להתחבר אליו מסיבה כלשהי אז הם לא יוכלו לעדכן אותו. לא יכולנו לעשות שום דבר כאן כדי לעדכן את זה עבורך. בדרך כלל הסוחר עדיין יכול להתחבר ל- ECU ברגע שהבהב. נראה מוזר שעדכון ה- CCU עובר דרך ה- ECU במקום ישיר ל- CCU אבל אני לא עובד בימאהה. תודה, ג'ייסון א.
מחשבה. יש לי רתמת צד לאופניים. התאמה הכוללת העברת סיכת הכתיבה הנקראה! זה עלול לגרום לזה .....
היי, על רתמת האופניים R1 עליכם להסיר רק את החוט השחור שקופץ בכל מקרה ככניסה קרקעית. כך שלא תהיה לכך שום השפעה ממשית משום שהוא עדיין מחובר למעגל. תודה, ג'ייסון א.
אם מדובר באופניים אירופאיים (שאינם ארה"ב), נסה להבהב חזרה לקובץ המניות. ראינו שחלק מהקבצים המופגעים עוצרים את גישת הסוחרים עם הכלים שלהם, אך קבצי המניות מאפשרים גישה. מסיבה זו, לעתים קרובות נתחיל להבהב את ה- ECU של הלקוחות עם קובץ המלאי עם ההגדרות המוגבלות שהועתקו. מייק @ www. Veloxracing.com