wyłącz immobilizer gsxr 1000 2017 32920-17k92
conceptbike@orange.fr
cześć, możemy usunąć immobilizer (klucze kontaktowe) na gsxr 1000 2017 32920-17k92. Próbowałem wyłączyć immobilizer, ale nie działa.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Czy dotyczy to pliku zapasowego czy nieograniczonego? Usunąłeś cały sprzęt immobilizera z roweru, prawda? I sflashował plik do ECU z modułem „Disable Immobilizer” ustawionym na „TRUE”?
Cześć. Użyłem nieograniczonego pliku. „wyłączenie immobilizera” jest oczywiście prawdą. Co masz na myśli mówiąc „Usunąłeś wszystkie elementy immobilizera z roweru”? Dziękuję Ci
Odłączyłeś antenę immobilizera?
Tak, antena jest odłączona, a neiman zastąpiony przełącznikiem
OK, musimy rzucić okiem na ten plik. Wrócę do ciebie, jak tylko skończymy to sprawdzać.
cześć, czy znalazłeś błąd w pliku, który wysłałem na Twój adres e-mail? Dziękuję Ci
Jeszcze nie. Odpowiemy tak szybko, jak cokolwiek wiem.
Witam, pozwalam sobie na interwencję, ponieważ miałem ten sam problem, rozwiązałem przez flashowanie mapy ECU zamiast mapy UE na ECU, immobilizer nie został wyłączony z mapą UE, nawet jeśli zaznaczyłem „dezaktywowany immobilizer: prawda”, ale działało to na nikiel na amerykańskiej mapie Fabien
Fabien, dziękuję za te informacje. Jak tylko klient przyniesie mi swój motocykl, przetestuję to
musimy umieścić mapę USA, ponieważ nie ma anty-startu
Witam, czy możesz podać numer części? Próbowałem wielu obrazów ECU bez powodzenia. Dzięki