Błąd Brak odpowiedzi początkowej
baggsg@icloud.com
w ZX 10
przy próbie flashowania mojego ECU po raz pierwszy otrzymuję komunikat Error No Init Resonse.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Błąd Brak kodu Init Response (p na moim szczycie jest uszkodzony) 🤦🏾♂️
Podaj numer części ECU i plik, który próbujesz sflashować. Ponadto używasz zestawu rowerowego lub ławki. Dzięki.
uprząż boczna.
a plik, który próbuję zapisać, to 2016 zx10-21175-1118 (UE nieograniczony)
Właśnie próbowałem napisać 2016 Zx10-21175-1128 (USA) nieograniczony i otrzymałem ten sam kod błędu
Masz problem ze sprzętem, który nie pozwala na pełną komunikację z ECU. Sprawdź, czy piny są włożone we właściwych pozycjach w złączu, czy piny są we właściwej pozycji (zaciskane do góry) i fully seated do złącza.
Mam dokładnie ten sam problem z ZX-10R 2013 i 2011-2015 nieograniczony. Użyłem miernika omów, aby zapewnić łączność, ale nadal pojawia się komunikat o błędzie.
Jaki jest numer części twojego ECU i jaki plik próbujesz sflashować? Czy używasz zestawu rowerowego czy ławki?
Mam ten sam problem na 2019 Zx10RR. program to 21175-1435 (US) StockEcu ecu 21175-1435 F8TG3282
Także przy użyciu zestawu BIKESIDE
Przeprowadź 4-pinowy test sprzętu na wiązce flash: https://forum.ftecu.com/discussion/416/attention-hardware-test-for-4-pin-bike-side-harness#latest