פורום תמיכה

פלאש ללא ECU לעומת מניית ECU (מפקד כוח מותקן)

thoulihan33@gmail.comthoulihan33@gmail.com הודעות: 1Verified User

יש לי 19 R1 שזה עתה התקנתי למפקד כוח פליטה ומפקח של AR. מעט לא ידעתי שכאשר התקנתי את השניים, תהיה תקלה שתגרום לי להינעל מההגדרות שלי ולהרוג את הקצה התחתון שלי. התקנתי את הפליטה והעליתי את המפה הנכונה ב- PCV. זה התחיל לפעול נהדר במשך כ 5-10 דקות ואז זרק תקלה (ככל הנראה קשור להסרת סרוו הפליטה. מותקן את מכשיר ה- Graves Exup במשך מספר שבועות ללא בעיה). יש לי הזמנה של קורא קוד ומתאם, כדי לאשר את התקלה בפועל. אחרי המון מאמץ וחיפוש באינטרנט ובמעגל הרוכבים אחר תשובות הגעתי למסקנה שצריך להבהב. השאלה שלי היא איזה מפה עלי להעלות. עדיין מותקן לי מפקד הכוח. ללא הגבלה נשמע נהדר, אבל אני לא בטוח אם הוא מבצע שינויים במפת הדלק. ECU ו- PCV שניהם מכוונים באופן עצמאי את האוויר / הדלק נשמעים כמו זמן רע. מה יהיה המהלך הטוב ביותר עבור 19 שלי עם AR פליטה (פלאש ו- PCV, הסר PCV ופשוט פלאש, פלאש בלתי מוגבל + PCV, פלאש סטוק + PCV). האם המפה הבלתי מוגבלת עושה שינויים במפת הדלק או שמא היא פשוט מבטלת תקלות, מגביל המהירות העליונה וכו '? האם אוכל להבהב ללא הגבלה ולהמשיך להשתמש במחשב ה- PCV שלי ממופה בהגדרת הפליטה הנוכחית שלי? יש לי את ערכת הפלאש של הספסל בדרך, אז אני צריך להשיג את זה בהקדם האפשרי. אני מעריך את העזרה בנושא.

הערות

• kento_ftecukento_ftecu הודעות: 776Staff User

אתה יכול לייבא את מפת ה- PCV שלך לתכונה ייבוא PCV במלאי R1 או בקבצים בלתי מוגבלים, ולקבל גישה לשלל תכונות שלא היו נגישות בעבר. אם לומר לך אמת, כל מפת PCV היא אמצעי סיוע בפס במקרה הטוב, מכיוון שה- PCV יכול לגשת רק למפות TPS לעומת RPM. ה- PCV אינו יכול לגשת למפות MPM (סעפת לחץ אטמוספרי) x RPM מפות בתוך ECU שהן תכונת הכוונון האמיתית. אין שום טעם להריץ את השניים כי ECU שלך יכול להריץ את מפת ה- PCV. ה- ECU יבצע כמה שינויים קלים במיפוי בדיוק כפי שהיה עושה PCV, אך יש לציין כי כל מערכת עם חיישן O2 במלאי תבצע רק שינויים בפתחי מצערת קלים וסל"ד נמוך יותר. ברגע שזה עבר את אותה נקודה, התדלוק חוזר להגדיר פרמטרים מכיוון שחיישן הפס הצר יכול רק לומר ל- ECU שהתערובת עשירה או רזה - הוא לא יכול לדעת את זה בכמה.

היכנס או הירשם כדי להגיב.