Forum wsparcia

ftecu nie chce pobrać aktualizacji ani nowej instalacji ze strony internetowej

Używałem ft z powodzeniem w zeszłym roku i niedawno spróbowałem ponownie, ale oprogramowanie poinformowało, że wymaga aktualizacji, którą próbowałem, ale zatrzymało się na 99%, a teraz program nawet się nie uruchamia. Odinstalowałem go i próbowałem pobrać najnowszą wersję ze strony internetowej, ale po otwarciu pliku setup.exe nic się nie dzieje. Próbowałem wyłączyć program Windows Defender i wszystkie zabezpieczenia, ale nadal nic. Masz jakieś pomysły?

Komentarze

• logan@ftecu.comlogan@ftecu.com Posty: 18Staff User

W naszym oprogramowaniu nie ma wirusa, ale Twój program antywirusowy oznacza go jako wirusa. Oto kilka rzeczy, które mogą pomóc, ale na różnych komputerach istnieją różne zabezpieczenia antywirusowe. *Jeśli oprogramowanie się nie otwiera, to jest problem z Microsoft Defender — będziesz chciał dodać nasze oprogramowanie jako wyjątek *Jeśli oprogramowanie się nie pobiera, to jest problem z przeglądarką — możesz spróbować użyć innej przeglądarki, takiej jak Firefox, Edge lub Chrome Inną rzeczą do wypróbowania jest przejście do ustawień> prywatność i bezpieczeństwo> zabezpieczenia systemu Windows> otwórz zabezpieczenia systemu Windows> historia ochrony> i powinno tam być pole z rozwijaną listą dla naszego oprogramowania, gdzie możesz zezwolić na jego pobranie. Jeśli kiedykolwiek pojawi się monit lub zobaczysz cokolwiek do „oznacz jako bezpieczne”, „uruchom mimo to”, „zezwól” lub „zachowaj” dla naszego oprogramowania, upewnij się, że to zrobisz. *Uruchomienie oprogramowania na maszynie wirtualnej również działa

• chrisbartlett90a@gmail.comchrisbartlett90a@gmail.com Posty: 2Verified User

Próbowałem wykonać powyższe kroki, ale bez powodzenia. Pobrałem plik instalacyjny, ale po jego otwarciu wyświetla się komunikat sprawdzania pakietu instalacyjnego i sprawdzania serwera, a następnie pasek postępu znika

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.