Tukifoorumi

Microsoft virustorjunta

todd@ftecu.comtodd@ftecu.com Viestejä: 102Staff User
sisään Software

Microsoft Windowsin viimeaikaisten virustorjuntapäivitysten myötä ne ilmoittavat nyt FTECU-virityspaketin virukseksi vanhemman ohjelmistokoodin vuoksi. T&K on tietoinen tästä ongelmasta ja etsii ratkaisua, mutta sillä välin sinun on sallittava viritysohjelmisto virustentorjuntaasetuksissa ja/tai kytkettävä reaaliaikainen valvonta pois päältä asetuksista.

Kommentit

  • sethgdancey@gmail.comsethgdancey@gmail.com Viestejä: 1Verified User

    @todd@ftecu.com ECUni P/N ei ole luettelossa. Ei löytynyt asiaankuuluvaa "aihetta" 2022 Australian Lams Mt07. Olen iloinen voidessani lähettää ecuni pääkonttoriin tutkimus- ja kehitystyötä varten. Haluaisin laittaa salaman ratapyörääni. Kippis! Voit vapaasti lähettää minulle sähköpostia, jos viestintä on helpompaa.

  • steve-osteve-o Viestejä: 3Verified User

    Minulla oli sama ongelma Bitdefenderin kanssa, jouduin poistamaan sen kokonaan saadakseni mt07 flashin, jopa tiedoston lisääminen sallittujen luetteloon keskeytti edelleen ohjelmiston latautumisen, ei mitään hätää, nyt kaikki välähti ja pyörä on helvetin hauska 5XeI8 Oletko tarkistanut ohjelmistopaketin, jonka luulin minun olevan ei ollut tuettu verkkosivustolla, mutta sarjassa se oli.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.