Oficjalny QuickSift/Autoblipper firmy Yamaha
 charly.h85@gmail.com            

charly.h85@gmail.com            

Hej, jeśli sflashuję ECU w wersji nieograniczonej, to czy stracę autoblippera, który mam już na rowerze? (a może zablokowana "płatna funkcja" autoblippera dotyczy tylko FTECU qs/autoblipper?) Kupiłem R1 2016 z QS i autoblipperem już na nim. Według dealera ECU nie było flashowane ani nic takiego. Właśnie podłączyłem do niego zestaw FTECU typ 8 i martwiłem się, że zgubię autosterownik, jeśli go sflashuję, więc postanowiłem napisać tutaj wiadomość, zanim przejdę, jako środek ostrożności. Dziękuję za Twój czas.
            Tagged:

Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.                    

Polskie
Polskie język angielski
język angielski arabski
arabski chiński
chiński holenderski
holenderski fiński
fiński Francuski
Francuski Niemiecki
Niemiecki hebrajski
hebrajski hinduski
hinduski Włoski
Włoski język japoński
język japoński koreański
koreański portugalski
portugalski Rosyjski
Rosyjski hiszpański
hiszpański szwedzki
szwedzki
Komentarze
Będziesz musiał kupić licencję ($85) na auto blipper (która, jak sądzę, jest QS, a nie dwiema oddzielnymi rzeczami), chyba że widzisz, że jest już włączona w oprogramowaniu FT ECU Tuning Software. Mam nadzieję że to pomoże.
Wycofuję to, co powiedziałem powyżej, nie byłem w pełni obudzony. Jeśli twierdzisz, że NIE POSIADASZ FTECU AutoBlipper, wówczas miganie trybu nieograniczonego na ECU nie będzie miało wpływu na posiadany fabryczny silnik Yamaha AutoBlipper (WAŻNE OSTRZEŻENIE - PAMIĘTAJ, ABY UŻYWAĆ TYLKO TYLKO DLA SWOJEGO ROKU I ROWERU, ZRÓB NIE PRÓBUJ INNYCH PLIKÓW NIE DLA TWOJEGO ROKU LUB NUMERU CZĘŚCI ECU!). Ustawienia AutoBlipper w Tuning Suite mają wpływ tylko na FTECU AutoBlipper.