oprogramowanie nie uznaje mojej licencji
icy0069@hotmail.com
w R1
oprogramowanie pokazuje im online i pokazuje mój ecu w ramach licencjonowanego ecu, ale kiedy próbuję flau ecu, mówi im, nie jestem właścicielem licencji ecu, co muszę zrobić, aby to naprawić, ponieważ wszystkie linie telefoniczne są powiązane.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Mam ten sam problem z moim ECU i poproszono mnie o zakup nowej licencji. Zrobiłem to i próbowałem flashować ecu, ale to się nie udało. Nie mogę używać ECU od maja. Rower już się nie uruchamia, a wyświetlacz pokazuje błąd. Używam kilku biletów, ale nie mam odpowiedzi, a teraz system jest wyłączony. Nie ma wsparcia od FTECU i nie mogę używać mojego roweru od prawie 2 miesięcy. Teraz zamówiłem uprząż po stronie roweru, ale na kolejny test muszę zresetować dwie licencje. Historia flashowania moich dwóch licencji pokazuje „awarię”.
To również wydaje się być moim problemem. Moja licencja mówi, że jest ona własnością mojego tunera, gdy próbuję flashować, ale została przeniesiona na moje konto przez niego i pojawia się w moich licencjach, ale nie mogę flashować. Może ktoś zdecyduje się pojawić w FT i odebrać telefon w poniedziałek
nie jestem pewien, czy ma to coś wspólnego z ftecu, ale wiem, że EPA spadła na niektóre firmy zajmujące się tuningiem samochodów i prawie całkowicie zamknęło oprogramowanie SCT, chyba że pójdziesz i zajmiesz klasę, a to wciąż daje tylko bezużyteczne parametry do zmiany, nic, co zmieniłoby emisję, więc paliwo i czas. Zaczynam gromadzić mnóstwo bezużytecznych programów tuningowych i tunerów, myślę, że złote dni strojenia na ulicach dobiegają końca, tylko na razie dopuszczalne jest używanie w terenie.
Mógłbym już być już pocztą, jeśli mój rower był wyłączony lub nie miałem kopii zapasowej od maja. Nie rozumiem, jak wszystkie informacje są poprawne, a kiedy próbuję je flashować, mówi, że licencja należy do tego samego e-maila, na którym się zalogowałem, jak gówno, które nagle ma amnezję lub Alzheimera.
Proszę mi DM zrzuty ekranu z komunikatem o błędzie lub numery licencji wyświetlane w wiadomości. Dziękuję i przepraszam za problemy, które napotykasz.
DdelW5xz2wQUHWNbaOSid3yr
Mam nadzieję, że możesz go przeczytać. pozdrawiam Piotra
Dla Twojej informacji. W ostatnich tygodniach miałem kontakt z Mike Bienvenu, który był bardzo miły i próbował pomóc. pozdrawiam Piotra