Nie otrzymałem darmowej licencji po zakupie obróbek ławki yxz.
cebrooks995@gmail.com
Właśnie kupiłem zestaw do mocowania yxz do ecu i skrzyni biegów. Nie zawierał kodu na 1 darmową licencję, jak podano w opisie. Brakuje lub aktywuje się, gdy spróbuję flashować po raz pierwszy. Jeszcze nie próbowałem, ale się zastanawiam. Wydech przyjdzie jutro, więc chciałbym błysnąć, żebym mógł jeździć.
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Cześć, Zestawy do obróbki ławek nie są dostarczane z żadnymi kodami. USB jest dostarczany z jedną darmową licencją, którą musisz najpierw zarejestrować na swoim koncie i zostanie automatycznie dodany. Aby zarejestrować USB, najpierw pobierz pakiet tuningowy. Następnie zaloguj się dokładnie tym samym loginem, co na stronie. Upewnij się, że jest dokładny i nie ma spacji przed lub po wiadomości e-mail. Po zalogowaniu podłącz USB. Powinien wtedy wyświetlić monit o jednorazową rejestrację. Kliknij tak, jest teraz zarejestrowany na Twoim koncie, a licencja będzie łatwo dostępna. Pamiętaj, że w przypadku zakupionego zestawu wymagana będzie dodatkowa licencja ECU, ponieważ będziesz migać 2 ECU (wtrysk paliwa i skrzynia biegów). Pozdrowienia