flash init
formulacch@gmail.com
היי, רישיון ה-ECU שלי מתבטל פתאום, בחשבון הפלאש tune שלי ברישיון אחר ובקוד הרישיון הרשום שלי יש FLASH INIT. נא לאפס את הרישיון שלי. האופניים שלי מתכווצים עכשיו. מקווה שתוכל לשחזר את הרישיון שלי בקרוב. תודה
הערות
האם פתרת?
שלום, אני מאמין שזה נפתר. בברכה
אותה בעיה, סטטוס רישיון: flash init
ירוסלב באיזה סוג שנה ואופנוע ורתמה אתה משתמש? בברכה
רישיון מס' B1B95D45 (2016 fz09) אני תקוע בהבזק אותחל לאחר נפילת אות. הפלאש הראשון שלי לקח, הלכתי להעלות שירות שונה מעט והורדתי. בבקשה אפס אותי תודה, קרטר
אופנוע - 2018 Yamaha MT-07 Harness - 2015-19 Yamaha FZ/MT-07 Data Link ECU Flashing Kit / FTDL9
@Heilmanman52@gmail.com ודא שכל החיבורים שלך טובים כולל חיבורי הרתמה שלך. בצע את מבחן רתמת צד האופניים 6-Pin ודווח בבקשה עם תוצאות.
@jaroslav.sapoznikov@gmail.com אנא בצעו גם את מבחן רתמת האופניים 6-Pin הממוקמת בעמוד הראשון של הפורום ודווחו בחזרה עם תוצאות. בברכה
עשיתי, הכל נראה בסדר לפי ההוראות בפורום. אני רואה שלהרבה אנשים יש את אותה בעיה ונראה שאיפוס הרישיון עובד. אתה יכול לעשות את זה בשבילי?
היי, כן זה אם זה במצב כושל זה יעזור. העיקר לנסות למנוע את זה לקרות שוב בין אם זה חיבור רתמה לא תקין, אינטרנט או הליך פלאש. אתה אמור להיות בסדר לנסות שוב אם אתה מבחן רתימה. תודיע לי איך זה הולך. בברכה
כן תודה זה עבד!