פורום תמיכה

צריך עזרה בשינוי סל"ד סרק 2017 r1

joe02151@gmail.comjoe02151@gmail.com הודעות: 6Verified User

יש לי r1 2017 עם כוונון אוטומטי והבזק שקניתי ממקור מוכר, לאחרונה הסל"ד הסרק יורד מתחת ל-1000 באור ונתקע מדי פעם. לא משנה אם האופניים חמים או קרים. ניסיתי להתאים את מפת הסרק בעמודה של 157 מעלות אבל זה לא עזר. לאופניים יש 3/4 אקרפוביק עם מסנן אוויר מלאי

הערות

• Navidtourian@hotmail.comNavidtourian@hotmail.com הודעות: 28Verified User

היי. למקרה שזה עשוי להיות מועיל... הייתה לי אותה בעיה בדיוק עם ה-R1 2016 שלי (אותה הגדרה למעט המותג Akro) ולא הצלחתי להבין את הדוכן הבלתי סרק, מדי פעם.. אפילו ניסיתי את מה שאתה מנסה לעשות לעשות ולא פתר את הבעיה .... סיפור ארוך קצר .... זה היה הצטברות פחמן סביב שסתום פרפר מצערת. לאחר ניקוי והחלפת מצתים שתיקנו את הבעיה. חשבתי שאולי יש את אותה בעיה ל-R1 שלך!! יש לך במקרה פילטר אוויר של K&N ב-R1 שלך?

• joe02151@gmail.comjoe02151@gmail.com הודעות: 6Verified User

אני אנסה את זה, יש לי מסנן אוויר OEM

יש מחשבות אחרות בנושא?

לא משנה הצלחתי לשנות את זה דרך מהירות ה-ECT VS IDLE אחרי הכל, פשוט שיניתי כל עמודה בטבלה ל-19, עכשיו הוא פועל בסרק ב-1500 סל"ד!

בסדר, מסתבר שמהירות ה-ECT לעומת ה-IDLE לא עבדה, ביום שבדקתי היה קר מאוד בחוץ. ניסיתי היום להתאים את כל מפות MAPvsRPM, להוסיף דלק לקופסאות בטווח של 1200-1400 סל"ד. עשיתי את אותו הדבר גם עבור מפות TPSvsRPM כמו גם מפות הבסיס של ETV, זה לא שינה למהירות הסרק שלי. בסופו של דבר החזרתי הכל למקום שבו היה לי אותו והלכתי לטבלת כיול החיישנים שלי והוספתי 1 וולט לכל קופסה וזה לא נתקע בכלל אחרי נסיעה של 30 דקות. זה עדיין לא איפה שאני רוצה את זה אבל סיימתי להתעסק עם זה להיום. אם למישהו יש רעיונות זה יהיה מעולה

הפתרון שנתתי לך אמור לעבוד 99.9% מכיוון שהוא פתר את אותה בעיה שיש לך ב-R1100%.

Should שלי, תחליט לנסות את זה, שנה את כל הערכים שאתה משנה לברירת מחדל בלתי מוגבלת. הבעיה היא סוג של מכאנית לא קשורה ל-ECU. מקווה שזה עוזר. למידע נוסף אתה יכול לשלוח לי מייל?

אני אנסה את זה בסוף השבוע הזה, דיברתי עם בחור שמבריק ecus והוא גם אומר לי להגביר את התקדמות ההצתה במפות 1 ו-2. אני מחוץ לעיר עד יום שישי אז אני אראה איך זה הולך

ניסיתי את תזמון ההצתה ועוד הרבה כוונון ל-ECU ואחרי שלא ראיתי עזרה החלטתי לבדוק כל דבר אחד אחד (מנוע ורכיב הצתה) ואז באמצע הדרך שמתי לב להצטברות הפחמן העדינה סביב שסתום הפרפר... .ידעתי אז הפרפר דביק ולא ייסגר/יפתח כמו שצריך וגרם לסרק הגס ולעצירה.... ניקיתי אותו טוב מאוד והחלפתי מצת מכיוון שידעתי שהם יקבלו סוג של לכלוך במהלך ניקוי שסתום הפרפר וגוף המצערת. הבעיה עם כוונון דלק אגרסיבי ותזמון ההצתה בסרק היא שזה עלול לפגוע במנוע (חום מוגזם) שלא לדבר על המנוע שיש בו גל ארכובה צולב.

• octavio@ftecu.comoctavio@ftecu.com הודעות: 191Staff User

היי, שמח שהצלחת לפתור את הבעיה. הצטברות פחמן היא גורם נפוץ מאוד כשמדובר בסרק לקוי וגם עלול לגרום לגלישה בסרק. בברכה

היכנס או הירשם כדי להגיב.