תוכנת FT לא מתחברת לשרת
colinbell311@gmail.com
in R1
לאחרונה רכשתי ערכת FT בצד האופניים עבור R1 2009 שלי. יש לי בעיה בחיבור לשרת כדי להוריד קבצי תמונה של ECU. לאחר מספר ניסיונות הצלחתי להוריד את קובץ ה-Unrestricted CAN ולהבריק לתוך ה-ECU. אני מנסה עכשיו להוריד קובץ משתמש כדי שאוכל להעתיק קצת מיפוי, אבל הממשק לא יתחבר לשרת רוב הזמן. מדי פעם זה יתפוס את התיקיות, אבל כשאני בוחר את הקובץ שאני רוצה להוריד זה מתנתק בסרגל הטעינה/התקדמות. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את החליפה מספר פעמים הן משולחן העבודה והן מהמחשב הנייד שלי ללא שמחה. רעיונות כלשהם? תודה,
הערות
היי, אין בעיה בהורדת קבצים כאן אז לא נראה שיש בעיה בתוכנה. היזהר בעת שימוש בתמונות צד שלישי אם לזה אתה מתכוון. ודא שיש לך חיבור אינטרנט יציב בעת הגישה לתוכנה. כדאי לנסות לוודא שכל סוג של תוכנת אנטי-וירוס או הגנת חומת אש כבויה גם כן. תודה, ג'ייסון א.
היי ג'ייסון, תודה על התגובה המהירה. אני מתכוון לתמונות של צד שלישי - תודה על ההתייחסות. אני רק מחפש להעתיק קצת הגדרות מצערת על ידי חוט כדי לרכך את הקצה התחתון של הגלילה. אני לא אשחק בתזמון תדלוק או הצתה. הבעיה המקורית שלי הייתה הבזק גרוע על ידי מישהו שסיפק שירות פלאש. האופניים מריצים את A1 כעת. לרוע המזל כיבוי האנטי וירוס וחומת האש שלי לא פתר את הבעיה. אני אנסה היום מרשת wifi אחרת ונראה מה קורה. תודה. קולין
קולין, הודע לי אם אתה עדיין נתקל בבעיות לאחר שניסית זאת שוב. תודה, ג'ייסון א.