Tukifoorumi

2021 GSXR-1000R hardfail "palautusyritykset ylitetty"

Kubano78Kubano78 Viestejä: 6Verified User

Vilkkui hyvin pari kertaa, sitten tämä viesti joka kerta. Pyörä on ollut kuollut tilassa, eikä lähde ilmeisesti käyntiin. Täytyy todellakin korjata ja saada pyörä käyntiin. Pyörän sivuvaljaat, tarkastukset tehty, kaikki muu kunnossa. Se lukee, mutta kun se alkaa kirjoittaa, saan tämän viestin.

Kommentit

  • Kubano78Kubano78 Viestejä: 6Verified User
  • Kubano78Kubano78 Viestejä: 6Verified User

    Kukaan?

  • kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com Viestejä: 25Verified User
    muokattu November 2022

    Etsi vianmääritysvaiheita, joissa asetat paperiliittimen johtosarjaan, jotta näet, ovatko johdot edelleen kunnossa. Omani teki samoin, R1M tho, asettamalla kaikki johdot uudelleen isompaan ECU-liittimeen, ongelmani hävisivät. Yritän löytää ne sinulle..

  • Kubano78Kubano78 Viestejä: 6Verified User

    kiitos, mutta kaikki testit olivat hyviä. Se oli lisenssi. Se tunnistettiin petokseksi, joten se lukittiin. Mike nollaa sen. Hyvä kuin uusi. Pyörä toimi paremmin jälkeen rehellisesti. Mielestäni on hyvä idea vilkkua uudelleen silloin tällöin.

  • kgsiani@gmail.comkgsiani@gmail.com Viestejä: 25Verified User
    muokattu November 2022

    Okei, hyvä sinulle! Mutta tämä on linkki kokeeseen, josta puhuin, ja mielestäni sanoit "kaikki testit olivat hyviä", joten tämä on kaikille, jotka lukevat tämän myöhemmin: https://forum.ftecu.com/discussion/319/attention-hardware-test-for-6-pin-bike-side-harness-that-will-often-solve-your-issues#latest

  • Kubano78Kubano78 Viestejä: 6Verified User

    @kgsiani@gmail.com Hyvä huomio. Joo, hyppäsin punaiseen/oranssiin..ei bensapumppua. sama punainen/keltainen...ei bensapumppua. Tasainen 5v musta/oranssi, musta/keltainen. Hyvä silti tehdä testi. Lisäksi on sanomattakin selvää, että lataat oikean osanumeron. Tiedän, että ECU on narttu saada pois, jos et ole tottunut siihen. Usko minua, se säästää sinua närästys.

  • mike@ftecu.commike@ftecu.com Viestejä: 178Staff User
    muokattu January 2023

    Tämä viesti näytetään, kun ongelma vilkkuu ja käyttäjä yrittää edelleen korjata viestintäongelmaa. Se ei salli uutta palautusyritystä yli 10 päivään

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.