Nowa instalacja
syrada1@gmail.com
w R6
Kupiłem to dla mojego zestawu flashowania ECU Yamaha R6 Data Link 2019 R6 2017-2020 pobierać cokolwiek bo nie jestem w stanie zarejestrować mojego ECU bez zainstalowania pinów w odpowiednich gniazdach , wszelka pomoc byłaby mile widziana dzięki
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, Nie musisz mieć zainstalowanej bocznej uprzęży rowerowej, aby zarejestrować swoje USB. Musisz najpierw zarejestrować USB, aby pobrać dokumenty instalacyjne. Aby to zrobić, przejdź do witryny FTECU i w prawym górnym rogu kliknij Downloads. Pobierz pakiet oprogramowania FTECU. Uruchom oprogramowanie i zaloguj się, korzystając z loginu w witrynie. Upewnij się, że jest to dokładny login i nie ma spacji przed lub po wiadomości e-mail. Po wprowadzeniu danych logowania kliknij zaloguj. NIE klikaj zarejestruj się. Po zalogowaniu podłącz USB i powinno pojawić się okno jednorazowej rejestracji. Kliknij tak. Okno dialogowe może pojawić się ponownie, ale po pierwszym zostanie zarejestrowane. W pakiecie tuningowym przejdź do pomocy u góry i kliknij centrum dokumentu. Znajdź dokument dla swojego typu uprzęży i motocykla i powinieneś być w stanie go pobrać, aby pomóc w instalacji bocznej uprzęży rowerowej. Jeśli nie możesz go pobrać, daj mi znać! Pozdrowienia
OK, to zadziałało, bardzo dziękuję.
Nie ma problemu, cieszę się, że wszystko idzie dobrze. Pozdrowienia