odszyfrować ecu
teDor
Witam, Ftecu zablokował moje ecu. Chcę zdjąć blokadę ftecu. Więc powiedz mi, jak uwolnić mój ecu, abym mógł go używać z innym oprogramowaniem. Nie otrzymałem odpowiedzi e-mail. Pozdrawiam, André
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Witam, przykro mi słyszeć, że wybierasz się na inne rozwiązanie tuningu ECU. Tam, gdzie to możliwe, zapobiegamy nieautoryzowanemu odczytywaniu i kopiowaniu melodii ECU, jednak po naszej stronie nie ma nic, co mogłoby uniemożliwić nadpisanie melodii w ECU. powodzenia!
Witaj chrisgardell, wiem, że Twoja licencja zostanie na ecu i pozostanie w drodze na inne oprogramowanie. Czy mogę przywrócić ecu do stanu fabrycznego (bez licencji na ecu) ? Jeśli nie to chciałbym wysłać ci moje ecu, więc możesz rozwiązać ten problem za mnie? Pozdrawiam André
Przykro mi, że masz problem z innym rozwiązaniem dostrajania. niestety nie możemy Ci pomóc z ich produktami. Z naszej strony nic nie stoi na przeszkodzie, abyś nadpisał ECU innym rozwiązaniem. Sugeruję, abyś skontaktował się z personelem pomocniczym w celu uzyskania rozwiązania, do którego masz problem z przejściem.