Problem z Blipper
Arab.riders@yahoo.com
Witam mam GSX1000R 2017. Zmieniłem manetkę na blipper FTECU ale manetka nie działa ani blipper. Funkcja R. włączona. Próbowałem obu (włącz / wyłącz) odwrotną zmianę biegów. Zmieniłem również okablowanie dźwigni zmiany biegów, ale nadal nie działa. Mój ECU to 32920-17K92. Dzięki
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Usunąłem czujnik FTECU i zainstalowałem czujnik OEM i nadal ten sam problem. Manetka działała dobrze przed flashowaniem ECU w normalny sposób. Teraz wzór GP nie działa.
Cześć, jeśli włożysz dźwignię zapasów z powrotem do zmiany STD, czy działa dobrze? Czy wypróbowałeś oba tryby QS 1 i 2? Dzięki, Jason A.
Tak, właśnie spróbowałem w obu kierunkach. Wszystko nie działa. Czy powinienem wypróbować inny obraz ECU? Czy nie jest to możliwe dla innego numeru ECU? Również w modułach ECU >> QS Launch control pit limiter; nie można aktywować. Pojawi się komunikat „Błąd, lokalizowanie zmiennej prędkości. Spróbuj innego pliku lub skontaktuj się z pomocą ”
Komunikat o błędzie dotyczył obrazu bez ograniczeń. dla obrazu stockowego dla tego samego numeru ECU, komunikat o błędzie jest inny. „Nieznane dane w miejscu przechowywania. Spróbuj innego pliku lub skontaktuj się z pomocą ”
Wypróbowałem inny obraz ECU # 32920-17K90 bez ograniczeń i działający teraz w obie strony. czy można zachować ten plik obrazu? Dzięki
Cześć, tak, jeśli drugi plik działa dobrze na rowerze, zachowaj go. Dzięki, Jason A.
Aby udostępnić informacje, wszystkie poniższe pliki nie mogą aktywować przełącznika. 32920-17Kf3, 93, 90, L0, N0, D3, 62, 72, 82, D2 i F2. Dzięki
Cześć, dziękuję za informację, sprawdzę to. Dzięki, Jason A.
WITAM MAM TEN SAM USTERKĘ W JEDNYM, ALE 2017 DZIAŁA TYLKO W 4 I 5 W GÓRĘ. DOWNSTREAM NIE DZIAŁA I TESTOWALIŚMY W MODULE QS W 1 I 2 ECU 17K82