Tukifoorumi

Uusimman Tuning Suite 2.5.8.0 -päivityksen lataamis- ja asennusongelma

jeff_cjeff_c Viestejä: 13Verified User

Suoritettiin Tuning Suite ja se alkoi tehdä automaattisen päivityksen versioon 2.5.8.0., Mutta prosessi roikkui 90%.: ssa Muutaman minuutin odottamisen jälkeen tapoin tehtävän ja poistin ohjelmiston. Käynnistettiin uudelleen ja suoritettiin sitten setup.exe, mutta noin 94% antaa virheilmoituksen "Sovelluksen lataaminen ja asentaminen epäonnistui". Sen suorittaminen pari kertaa johti samaan virheilmoitukseen, ja lopulta siitä tuli 'Luettelon lataaminen epäonnistui. Virhe: Sovellusluettelossa on joko erilainen laskettu hash kuin määritelty tai lainkaan määrittelemätön hash. '

Kommentit

  • kento_ftecukento_ftecu Viestejä: 776Staff User

    Hei, anteeksipyyntöjä ongelmista, kehitystiimimme korjaa ongelman, pitäisi saada se toimimaan pian.

  • jeff_cjeff_c Viestejä: 13Verified User

    Se pystyy nyt päivittämään versioon 2.5.8.6, mutta jumittuu kirjautumisen jälkeen. FTECU: n pääikkuna ei tule koskaan esiin.

  • tilen7@gmail.comtilen7@gmail.com Viestejä: 1Verified User
    muokattu November 2020


  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, uusin versio on tällä hetkellä 2.5.8.8. Oletko siinä? Kiitos, Jason A.

  • massimiliano.mondani@gmail.commassimiliano.mondani@gmail.com Viestejä: 1Verified User

    Hei, olen asentanut ohjelmiston viimeisimmän version, enkä voi nyt kirjautua sisään tililläni. Sovelluksen syöttämisen jälkeen sovellus jäätyy eikä sitä voida enää käyttää. Jos tapan prosessin, myöhemmät kirjautumisyritykset epäonnistuvat osoittamalla yhteysongelmia tai väärää käyttäjänimeä tai salasanaa ... Olen jo yrittänyt poistaa, käynnistää tietokoneen uudelleen ja asentaa ohjelmiston uudelleen muuttamatta tilannetta. Mitä muuta voin tehdä? Kiitos, Massimiliano

  • jeff_cjeff_c Viestejä: 13Verified User

    Jason, kyllä, se on nyt 2.5.8.8, mutta mikä outoa on, että olen asentanut sen pari eri tietokoneeseen, mutta sovellus toimii nyt oikein vain kahdessa niistä. Yksi niistä on Windows 7 -työpöytä ja toinen on Windows 10 (2004) -kannettava. Ennen versiota 2.5.8.0 ne kaikki toimivat. Muilla tietokoneilla (Windows 10 2004 VM ja Windows 10 LTSC -työpöytä) Massimiliano kuvaa, mitä tapahtuu - kun tunnistetiedot on syötetty, sovelluksen edistymispalkki liikkuu, mutta mitään ei tapahdu. Ainoa tapa sulkea se on tappaa se Tehtävienhallinnan avulla. Ja sitten kun se suoritetaan uudelleen, se pyytää jälleen valtakirjoja, mutta sama tapahtuu. Joka pari yritystä, se antaa kuitenkin hälytysvalintaikkunan, jossa sanotaan "Fail: check internet connection" ja kysytään sitten kirjautumistiedot uudelleen. Mutta Tuning Suite ei koskaan avaudu menestyksekkäästi näillä koneilla. Näen, että sovellus muodostaa yhteyden kahteen eri IP-osoitteeseen, vaikka se antaisi 'tarkista Internet-yhteys' -virheen. Tein puhtaat asennukset kaikkiin näihin, joten en ole varma, miksi se toimii joillakin eikä muilla. Onneksi kaksi konetta, joilla ohjelmisto työskentelee, ovat niitä, joita todella käytän vilkkumiseen (enimmäkseen Win 7 -työpöytä).

  • jeff_cjeff_c Viestejä: 13Verified User

    Löysin ratkaisun. Tajusin, etten ollut koskaan liittänyt USB-datalinkkikaapelia tietokoneisiin, joissa viimeisin Tuning Suite ei toiminut (ei koskaan tarvinnut, koska käytin ohjelmistoa vain karttojen muokkaamiseen ja se toimi aina vain). Joten kytkin Data Linkin tietokoneisiin, käynnistin ohjelmiston ja hyväksyin sitten kirjautumisen. Myöhemmin Tuning Suite voitiin avata ilman kaapelia.

  • office@stc-group.atoffice@stc-group.at Viestejä: 1Verified User
    muokattu March 2022

    Hei! Pitkään en ole avannut laittaa nyt tämän ongelman, joka voi auttaa

  • octavio@ftecu.comoctavio@ftecu.com Viestejä: 191Staff User

    Hei, onko sinulla vielä ongelmia? Ja mitä minä katson täällä? Yritätkö ladata ohjelmistoa tietokoneellesi? Terveiset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.