Tukifoorumi

Yamaha MT-07 Flash- ja polttoainekarttakysymykset

ssamsuominen@gmail.comssamsuominen@gmail.com Viestejä: 9Verified User

Asensin äskettäin FTecu-paketin polkupyörääni ja välähdin sen rajoittamattoman tiedoston mukana. Toimii hyvin ja sillä ei ole valituksia, mutta selaamalla foorumeita ja keskusteluja aloin miettiä muutamia asioita. HUOMAUTUS: Minulla on SC Project -kartion versio ja varastomäärä (EU-malli). 1) Luin sen ja katsoin itse, että MT07: n rajoittamattomassa tiedostossa on erittäin aggressiivinen sytytysajoitus. Onko tämä vaarallista moottorille, koska varastot ovat kohtuullisen pieniä verrattuna? 2) Tiedän, että rajoittamaton tiedosto on "peruskartta" virityksen aloittamiseksi, esim. kartta, joka tehtiin täydellä pakokaasulla ja suurivirtaussuodattimella oikein? Lue myös, että rajoittamaton tiedosto on tehty ohjelmistolla eikä sitä ole testattu oikein. Olen varma, että näin ei ole, mutta vahvista. 3) En osta ActiveTunea enkä muuta lainkaan solujen polttoainearvoja. SEN sanoi, pitäisikö minun käyttää rajoittamatonta tiedostoa (koska se ei ole millään tavalla tai pitkällä aikavälillä haitallista) MT07: lle TAI varastokarttatiedostolle ja tuoda tehokomentajan polttoainekartan heidän sivustoltaan. Tiedän, että heillä ei ole tarkkaa asetusta, mutta valitse vain se, joka näyttää sopivan parhaiten? 4) Voitteko varmistaa, että jos käytän rajoittamatonta tiedostoa (ilman polttoainekartan tuomista), se toimii riittävän hyvin eikä laiha? 5) Viimeinen asia, huomasin, että hidastuvan poppingin määrä väheni hieman, voidaanko se poistaa kokonaan millään tavalla ja miksi se hidastaa popia nyt yli 4 k RPM: n (ei, kun sitä ei viritetty)?

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, 1: Sytytyksen ajoitus on "äärimmäisemmässä" päässä verrattuna muihin tekemiemme polkupyöriin. Henkilökohtaisesti en usko, että se on vielä niin paha, ja meillä on ollut paljon ihmisiä. Jos olet hermostunut siitä, hiljennä sytytys tai kopioi arvot varastokartalta turvallisuutesi vuoksi. 2: Se on kaikki oikein lukuun ottamatta sitä osaa tiedostosta, jonka ohjelmisto on tehnyt ja jota ei testata. Rajoittamaton on hyvä lähtökohta useimmille polkupyörille, mutta sen on osoitettu toimivan hyvin pyörällä. Jos etsit ihanteellista karttaa, haluat saada dynamiikan ja / tai hankkia Active Tune -paketin. 3: Pysyin rajoittamattomassa tiedostossa ja kopioin varastosytytyksessä, jos olet edelleen huolissasi siitä. 4: Sinun on pystyttävä selvittämään, onko pyörä liian laiha vai liian rikas, ja tekemään muutoksia kompensoimaan, jos et muuta arvojen manuaalista muuttamista tai Active Tune -sarjan ostamista. Jos etsit täydellistä tiedostoa, joka on omistettu moduuleille, suosittelen ottamaan yhteyttä 2WheelDynoWorksiin heidän räätälöityjen tiedostojensa ostamisesta. 5: Hidas popping on yleistä täysin pakokaasupyörien keskuudessa. Voit yleensä tehdä parhaansa virittääksesi kaiken muutamilla polttoaineen muutoksilla, mutta joissakin malleissa on vaikea poistaa sitä kokonaan. Kiitos, Jason A.

  • ssamsuominen@gmail.comssamsuominen@gmail.com Viestejä: 9Verified User

    Oikein, kiitos tiedoista, jotka laitan varastossa oleviin sytytysajoihin, jotta voisin tuntea oloni turvallisemmaksi (ei aavistustakaan, mikä voisi mennä pieleen, vaikka ajoitukset olisivatkin aggressiivisia tai miksi jotain menisi pieleen), mutta joo. Kuinka kopioin kaluston arvot osakartalta ja miten liitän ne rajoittamattomaan tiedostoon ja mihin sinne?

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, avaa ECU-osanumeroa vastaava varastotiedosto ja avaa nykyinen tiedosto. Napsauta varastotiedostossa hiiren kakkospainikkeella "Ignition" ja valitse sitten kopio. Napsauta nykyisessä tiedostossa hiiren kakkospainikkeella "Sytytys" ja valitse liitä. Tämä liittää varastojen ajoituksen nykyiseen tiedostoon. Sitten yksinkertaisesti päivitä ECU uudella muokatulla tiedostolla. Kiitos, Jason A.

  • ssamsuominen@gmail.comssamsuominen@gmail.com Viestejä: 9Verified User

    Kiitos paljon, vilkkuu rajoittamattomalla tiedostolla varastosytytysajoilla. Yritän tarvittaessa lisätä PC-kartan rajoittamattoman tiedoston päälle.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.