Tukifoorumi

Moottorijarrutus R1> 2015

woltersr@web.dewoltersr@web.de Viestejä: 5Verified User
sisään R1

Hei, voisitko kertoa minulle, kuinka on mahdollista muuttaa moottorin jarruasetusta?

Kommentit

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Hei, helppo tapa säätää moottorin jarrutusta on ETV Decel Comp -kansiossa. Löydät erilaisia karttoja jokaiselle virrankäyttömoodille. Käytetty kartanumero riippuu Gear-Map # -indeksistäsi. Gear-Map # -indeksi hallitsee myös ETV-pohjakarttoillesi valittua karttaa, joten pidä tämä mielessä muutoksia tehtäessä. Mitä korkeampi numero sitä vähemmän moottoria jarruttaa, sitä pienempi lukumäärä, sitä enemmän moottoria jarrutetaan. Jos et löydä tarpeeksi säätöaluetta Decel Compista, voit myös säätää moottorin jarrutusta ETV: n kantakartat-osiossa. ETV: n kantakartat-osiossa on kansiot kaikille neljälle virrankäyttömoodillesi, jokaisessa kansiossa on 14 karttaa. Näitä karttoja voidaan käyttää vaihdetta kohti, kun ne on vaihdettu Gear-Map # -indeksissä. Nämä arvot ohjaavat kaasuasi vaijerilla suhteessa RPM: ään ja APS: ään. Moottorin jarrutusta ohjataan sulkemalla TPS eri aikoina kuin APS. Teoriassa yksi kaasu on suurin moottorijarrutus, jonka voit saada, enkä suosittelisi mitään arvoja, jotka olisivat pienemmät kuin mitä yksi kaasu kyseisessä osassa olisi. Esimerkiksi APS-sarakkeessa 4 ja RPM-rivillä 10 000 sanotaan, että taulukkomme on yksi kaasu, mikä tarkoittaa, että arvo olisi 4. Mikä tahansa numero, joka on yli 4, avaa TPS: n enemmän kuin APS: n, mikä tarkoittaa vähemmän moottorin jarrutusta, koska se sulkee kaasuventtiilin hieman hitaammin kuin suljeisit kaasua. Nyt sinun on oltava varovainen tekeessäsi tätä, koska pohjakartat voivat vaikuttaa myös kaasuläpän suorituskykyyn.

    Tämä excel-taulukko on täsmälleen sama kuin ETV Basemaps -taulukkosi. Tämä näyttää kaasu kaasun, mutta voit nähdä arvot, jotka nousevat pääasiassa oikeasta alaosasta. Tämä on tarkoitettu moottorin jarrutuksen hallintaan yrittämättä vaikuttaa kuristimen suorituskykyyn. Esimerkiksi, ei ole monta kertaa, kun olet kaasulla 4% nopeudella 12 000 kierrosta minuutissa, joten tämän alueen säätäminen vaikuttaa vain poistokaasuun (moottorin jarrutus). Yleensä, kun kilpailet, suljet kaasun nopeasti, joten suositellaan kuvan mukaisten arvojen skaalaamista, mutta kun kaasu on poistettu kokonaan, sinun on säädettävä ensimmäinen APS-sarake. Tässä osassa on tiettyjä rajoituksia turvallisuusnäkökohtien vuoksi. Jos meillä ei olisi rajoituksia ja joku asettaisi kaasuläpän koko ajan 100: aan, se voisi tulla ruma. Race Team-tiedostoillamme ei ole rajoituksia, mutta yleiset käyttäjän rajoitukset on otettava käyttöön. Asetamme rajoitusten pitäisi kuitenkin antaa sinulle riittävästi säätömahdollisuuksia. Kiitos, Jason A.

  • ronenb922@gmail.comronenb922@gmail.com Viestejä: 4Verified User

    Toivottavasti kaikilla on hyvin näinä hulluina aikoina. Voitteko määritellä arvoalueen ETV Decel Comp -kartalla? Oletusarvon ollessa 0, luulen, että nämä eivät ole kertoimia, vaan summaimia (peruskartan arvoihin). Oikea? Haluan varmistaa, että käytän Decel-karttaa oikein, ennen kuin sekoitan pohjakarttoja. Kiitos, Ronen B

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Ronen, Sinun pitäisi voida syöttää positiiviset luvut moottorin jarrutuksen vähentämiseksi ja negatiiviset luvut moottorin jarrutuksen lisäämiseksi. Kiitos, Jason A.

  • ronenb922@gmail.comronenb922@gmail.com Viestejä: 4Verified User

    Kiitos Jason. Ymmärsi. Olen silti epävarma hyväksyttävien arvojen valikoimasta. Pitäisikö minun syöttää arvo 5 lähtökohtana kokeilla huomattavasti vähemmän moottorijarrutusta? 10? muu arvo? Pahoittelut tietämättömyydestä. Ronen

  • ronenb922@gmail.comronenb922@gmail.com Viestejä: 4Verified User

    Näyttää myös siltä, että Decel-karttani hyväksyvät vain negatiiviset arvot. Yritykset antaa positiivisia arvoja nollataan. negatiiviset arvot näyttävät tallentuvan kunnossa.

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Ronen, mitä osanumerotiedostoa käytät? Minulla ei ole tätä asiaa loppupuolella. Ehdotan yleensä kerroin 10. Kiitos, Jason A.

  • ronenb922@gmail.comronenb922@gmail.com Viestejä: 4Verified User

    jason, kiitos seurannasta. Käytän BX4-8591A-10- (USA). Käytetty tiedosto tukee Graves EVR -pakokaasua, mutta yritin myös editoida rajoittamatonta perustiedostoa ja sain saman tuloksen. Negatiiviset arvot voidaan tallentaa, kun taas positiiviset nollataan. Jos tämä on tietty kysymys ja meidän pitäisi mieluummin kytkeä foorumi pois, kerro siitä minulle. Kiitos taas. Ronen

  • jason@ftecu.comjason@ftecu.com Viestejä: 1,071Staff User

    Ronen, näen mistä puhut nyt. Yritin 2CR-tiedostoa, ei BX4-tiedostoa. Että Decel Comp on erityinen BX4-malleille niille, joita haluat käyttää pohjakarttojen avulla moottorin jarrutuksen säätämiseksi. Ylhäällä antamani vastauksen pitäisi auttaa sinua vaiheen säätämisessä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, kerro siitä meille. Kiitos, Jason A.

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy kommentoidaksesi.