Koszmar 2017 Z900.
asimmasood8@gmail.com
w Z 900
Wydaje mi się, że nie mogę sprawić, by moje boczne szelki rowerowe działały. Próbowałem od kilku dni. Czy mogę dostać uprząż boczną z powodu różnicy w cenie? Nadal mam nieużywaną licencję.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Jaki komunikat o błędzie jest wyświetlany? Czy uruchomiłeś test sprzętu, który znajduje się na forum przyklejony post?
Niepowodzenie: brak odpowiedzi
Czy przeprowadziłeś test sprzętu w przyklejonym poście?
Tak. Wciąż mam problemy z żółtym drutem. Jakiego rodzaju uprząż rowerowa pasuje do modelu Z900 2017? Typ 6 lub Typ 13
Cześć, zajmuje uprząż boczną typu rowerowego 13. Jaki jest twój numer części ECU? Dzięki, Jason A.
Cześć, wstrzymuję się z wysłaniem ostatniego zamówienia, aby najpierw upewnić się co do numeru części ECU. Proszę wrócić do mnie z potwierdzeniem numeru części ECU jak najszybciej. Dzięki, Jason A.
21175-1240
Cześć, dziękuję za przesłanie tych informacji. Twoja uprząż na ławce wyszła, daj nam znać, jeśli masz z nią jakieś problemy. Dzięki, Jason A.
Zrobię. Dziękuję Jason.
Właśnie dostałem moją uprząż boczną na ławce. podłączyłem to wszystko zgodnie z instrukcjami. błąd: nie ma odpowiedzi, proszę wysłać mi zasilacz. Myślę, że to może być problem.
Używam zasilacza, który gasi napięcie 10 V. To nie jest 12v. Czy to wystarczy, aby spowodować problemy?
Cześć, czy Kent już załatwił ci sprawę z nowym zasilaczem? Dzięki, Jason A.
Tak. Dziękuję Ci. O, aby rozpocząć proces. Powiadomię cię, jeśli będę mieć jakieś problemy.