Nie mogę zalogować się do oprogramowania
rpachec10@gmail.com
w Software
Cześć, właśnie dostałem nowy komputer i szukam wszystkich programów, których używam w moim sklepie tuningowym. Pobrałem oprogramowanie Ftecu, ale nie mogę się zalogować. Poniżej wyświetlany jest komunikat. Mam połączenie z Internetem, ponieważ do napisania tej wiadomości używam tego samego komputera. Jakieś pomysły, na co zwrócić uwagę, aby rozwiązać ten problem?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Odinstalowuję i ponownie instaluję program i oto, co otrzymuję teraz. Informacje logowania stają się szare
Zamknij pakiet Tuning Suite, podłącz kabel USB Data Link do komputera (nie musi być podłączony do uprzęży flash), otwórz Tuning Suite, wprowadź swoje dane logowania i kliknij Zaloguj. Jeśli pojawi się komunikat o błędzie połączenia internetowego Fail check, kliknij OK i ponownie wprowadź swoje dane logowania, a następnie kliknij login.
Dziękuję, działa. Jakikolwiek powód, dlaczego tak się stało?
Cześć, Ten problem występuje głównie po aktualizacji oprogramowania, która wymaga podłączenia USB przy pierwszym uruchomieniu nowego oprogramowania lub na nowym komputerze. Ma to tylko związek ze sterownikami USB. Dzięki, Jason A.