Błąd nieautoryzowany ECU ... skontaktuj się z pomocą techniczną
mail_paulkp@yahoo.com
w ZX 10
Dzisiaj próbowałem flashować ecu, które błysnąłem we wrześniu, żeby trochę skrócić tankowanie i dodać auto blip. Zmodyfikowałem tankowanie i sflashowałem ... OK. Następnie przetestowałem auto-blip, nie działało, zdjąłem ecu i ponownie sprawdziłem czy auto-blip jest włączone .. i próbowałem ponownie napisać ecu .. Używam wiązki ławki 4 pin typ 5, kiedy próbuję napisać plik Otrzymałem i wystąpił błąd Nieautoryzowana licencja ecu i chciałbym zastosować nową licencję. Dołączyłem zrzuty ekranu i plik
Tagged:
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Cześć, czy nadal masz problemy z tym problemem? Dzięki, Jason A.
Cześć, nadal występują te same błędy
Mike z Velox pracował w środę z kimś z FT, aby spróbować zresetować licencje dla tego ecu. Około 2 w nocy (GMT +2) wysłał mi wiadomość „Muszę ponownie uruchomić pakiet tuningowy, aby ponownie wypróbować tę licencję”. Zrobiłem to, ale brak szczęścia. informacje o licencji poniżej; Numer licencji ECU: 8FD7A20E plus 9201FD8C 2016 ZX10 Auto-Blipper Kit
Wybrano tak przy nadpisywaniu licencji i udało się ponownie pomyślnie ponownie zastosować resetowaną licencję. wkrótce przetestuje ecu na rowerze
Wszystko działa świetnie, właściciel roweru jest bardzo zadowolony. Dziękuję wszystkim, którzy pomagali.