2019 ימאהה XSR900 שאלות מנגינה אקטיבית
Ethan.e.christian@gmail.com
in XSR 900
לאחרונה רכשתי רתמה לצד האופניים וערכת כוונון פעילה ל- XSR900 שלי 2019. הרתמה בצד האופניים הייתה ישר קדימה בהתקנה, פוצצה כמה מכסי אבק והכניסה כמה סיכות. עם זאת המנגינה הפעילה הותירה אותי מבולבלת לחלוטין. ההתקנה של החיישן עצמו היא די קלה, יש לי פליטה מלאה של מערכת Graves ויש לזה באנג נוסף בשביל זה. החלק שמבלבל אותי הוא יציאת O2 שההוראות מבקשות לחבר את המודול. לחיישן O2 המלאי יש חוט של 5-6 אינץ 'לפני שהוא פוגע במחבר. החלק הנשי של אותו מחבר נראה אז רץ לרתמה הראשית. זאת בניגוד לערכת המנגינה הפעילה שיש לה 2-3 מטר חוט בחיישן O2 ומודול נוסף. הפער הזה הביא אותי לשאלה למה בדיוק הדבר הזה מתחבר? האם זה הרתמה המקורית של מפעל O2 או שיש תקע אחר שחסר לי? כל עזרה תוערך מאוד, מכיוון שאני קצת נוב בכל הנוגע לקשיים.
שתייגת:
הערות
ההוראות מסבירות את זה די טוב, לא הורדת אותם? חיישן ה- O2 מתחבר למודול הנוסף (בקר למבדה). המחבר השני בבקר Lambda מתחבר למחבר O2 על רתמת האופניים. אורך הכבל הנוסף הוא כך שתוכלו לשים את בקר למבדה איפה שתרצו. נ.ב. אתה לא צריך להשאיר את מחבר ה- O2 המלאי היכן שהוא נמצא על ידי מכסה המצמד, אתה יכול לתחוב אותו מתחת למיכל.
כן, לגמרי חשבתי על זה. בסופו של דבר העברתי את בקר למבדה בחזרה מתחת למושב. לקח קצת זמן לדוג את הכבל כמו שרציתי, אבל בסך הכל לא ממש עניין כזה.