Czy nieograniczone mapy są typu plug and play, czy też wymagają modyfikacji?
masebright@sundt.com
w ECU Maps
Mam model SS 2017 YXZ1000R i próbuję zdecydować, od czego zacząć. Mam pełny wydech i pracuje bardzo słabo, więc zamierzałem użyć Graves Full System Flash, ale podoba mi się niektóre opcje w Unrestricted flash dla YXZ. Czy nieograniczona lampa błyskowa jest odpowiednio dostrojona do YXZ z pełnym wydechem, czy też będzie wymagać zmian, aby mój AFR był prawidłowy?
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Komentarze
Plik nieograniczony jest skonfigurowany dla pojazdu z pełnym wydechem, a YXZ będzie działał poprawnie. Jeśli chcesz, aby Twoje AFR były absolutnie trafne, potrzebna będzie sesja strojenia hamowni.
Mam to samo pytanie dotyczące mojego gsxs1000 II z 2019 roku, który usunął kota i włożył środkową rurkę, a nieograniczony plik sprawił, że działał dość ruff, więc wróciłem do pliku podstawowego. Jakieś sugestie?
Co dokładnie masz na myśli, mówiąc „biegaj ślicznotko”? Niedawno zaktualizowaliśmy ten plik. Kiedy to sflashowałeś?
Po prostu ugrzęznąłem przy wyższych obrotach i jest naprawdę podskakujący, jakby się zacinał i błysnąłem to jak 20 dni temu lub coś w tym stylu
Czy powinienem założyć filtr powietrza o wysokim przepływie i spróbować ponownie?
Podobnie jak 2. bieg ma dużą moc, a następnie zatrzymuje się przy 80 mil na godzinę. Nie będzie działać szybciej i źle się jąka
Cześć, nasze nieograniczone pliki są zbudowane wokół roweru z pełnym układem wydechowym i nieoryginalnym filtrem powietrza. Zwykle można go używać jako mapy w stylu „plug and play”. Jeśli mapa nie działa dobrze na Twoim rowerze, proponuję spróbować samodzielnie zmodyfikować mapę lub kupić niestandardową mapę od jednego z naszych dealerów. Dzięki, Jason A.