Auto-Blipper nie działa !!
braveheart85s@aol.com
w R1
Po południu mam R1 2016, kupiłem układ wydechowy Graves 3/4 z usunięciem kota i zestawem szybkiej zmiany / Auto-blipper. Zainstalowałem sprzęt na rowerze, Quickshifter działa. Ale Auto-Blipper nie jest !! Każda pomoc była by niezwykle cenna. W rozwijanej sekcji Graves Motorsports: sflashowałem Ecu za pomocą pliku usuwania kota grobowego z 2016 r. I włączyłem auto-blipper w sekcji płatnych funkcji, ale nadal nie działa.
Zaloguj się lub Zarejestruj, aby skomentować.
Polskie
język angielski
arabski
chiński
holenderski
fiński
Francuski
Niemiecki
hebrajski
hinduski
Włoski
język japoński
koreański
portugalski
Rosyjski
hiszpański
szwedzki
Komentarze
Spróbuj sflashować standardowy plik nieograniczony zgodny z numerem części ECU. Przeprowadź również test czujnika zmiany biegów: https://www.youtube.com/watch?v=QgrdBm-EjCo&t=3s
Jeśli czujnik jest zły! Jaki jest proces wysyłania go z powrotem? Jakieś specjalne instrukcje?
Cześć, Daj nam znać, jeśli czujnik zmiany biegów źle testuje. Jeśli odeśle go z powrotem do nas w celu przetestowania, proszę podać wszystkie informacje w polu. Dzięki, Jason A.
więc odzyskałem czujnik i zainstalowałem go z powrotem na rowerze. Raz zadziałało, a potem przestało działać !! Zmieniłem ustawienie QSS w ustawieniach YRC
z 1 na 2 i nic się nie zmieniło. Sposób, w jaki mam teraz podłączone przewody, przesunięcie w górę działa dobrze, przesunięcie w dół nic. Muszę wywierać duży nacisk, aby to zadziałało. Jak przełączę złącza to nic nie działa i muszę używać sprzęgła do zmiany biegów w górę iw dół. Nie wiem, co jeszcze zrobić.
p3EVC0X1
p6Nt6NjoCoC2YT9YT9NT6NjToCoC6YT9YT9Np6Njt6
Zadzwoń do nas w tej sprawie. Kiedy testowaliśmy Twój czujnik, był on w dobrym stanie.
Cześć, mam ten sam problem z moim motocyklem. Quickshifter działa tylko przy jeździe w górę, ale nie w dół. Mam R1 z 2016 roku i mam go w trybie gp shift, ale nie widzę, jak to mogłoby nie powodować problemów przy zmianie biegów na niższe.